Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

LVS vloerverwarming

LVS levert en produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige elektrische verwarmingsproducten waaronder de elektrische infrarood verwarmingsfolie, thermostaten, regelingen, regelkasten en regelpanelen.
Ooit begonnen in de schuur achter het huis is LVS uitgegroeid tot een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het toeleveren, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten op het gebied van elektrische infrarood verwarming en de daarbij toebehorende producten zoals thermostaten, regelingen, regelkasten en regelpanelen.

In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en zijn er tal van producten opgenomen op het gebied van thermostaten en regelingen. Op het gebied van elektrische verwarming passen wij steeds meer en meer carbon techniek toe. Dit materiaal is zeer stabiel en kan hoge temperaturen verdragen.

Private labeling is een van de facetten waar wij ons sterk voor maken, immers wil de klant een eigen uitstraling krijgen. De merken 2HEAT, Schloss, Kraus, worden steeds meer en meer toegepast in Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen worden deze merken steeds meer tot ieders tevredenheid geïnstalleerd.

Doordat deze markt continu in beweging is zijn wij altijd op zoek naar betere en betaalbare producten. Ons assortiment wordt dan ook met regelmaat uitgebreid en aangepast.

LVS is tevens producent van diverse verwarmingsproducten en regelapparatuur, zoals de rubbere warmte matten,  droogloopmatten, opritverwarmingsmatten etc.

Bij ons is de klant koning, wij luisteren altijd aandachtig naar zijn/haar wensen en trachten deze te vervullen.

Voor elk “probleem” hebben wij in veel gevallen een gedegen oplossing.

Door onze jarenlange technische ervaring en onze goede service, zijn wij uw partner op het gebied van elektrische verwarming, thermostaten en regeltechniek.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Verwarming Adres Flemingstraat 9
1704SL Heerhugowaard
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)72 5400560 E-mailadres info@lvsverwarming.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.