Ook adverteren op installatieenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

LEDVANCE: ADVANCING LIGHT

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van ’s werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE is voortgekomen uit de business unit ‘General Lighting’ van OSRAM en biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio’s in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

ledvance product portfolio lum lamp ec spring 2020 kopieren

De nieuwe LED armaturen van LEDVANCE
Meer licht, meer innovatie, meer mogelijkheden 

Eenvoudig te installeren, functionele armaturen in betrouwbare kwaliteit en een optimale prijs/prestatieverhouding – als verlichtingsprofessionals kennen wij uw dagelijkse behoeften en wensen. Onze missie is om uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en succesvoller te maken met ons uitgebreide LED armaturenportfolio voor een breed scala aan toepassingen. Van industriële gebouwen en kantoorgebouwen tot winkels en hotels. En wij kunnen u helpen met het plannen van uw verlichtingssysteem – van het eerste consult tot de technische ondersteuning.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment LED armaturen: https://www.benelux.ledvance.com/nl/producten/armaturen/professionele-armaturen/index.jsp

 ledvance luminares wave 7 2020 kopieren

 OSRAM LED lampen van LEDVANCE
Een compleet assortiment topproducten

LEDVANCE is in het trotse bezit van een uitgebreid assortiment LED lampen ontworpen voor de meest gevarieerde toepassingen en vereisten van verlichtingsprofessionals en consumenten. Er zijn vele goede argumenten voor LED lampen onder het merk OSRAM in het productassortiment van LEDVANCE: een CRI tot 97, VDE-gecertificeerde producten, Made in Germany en garanties tot vijf jaar.

Ontdek het brede gamma LED lampen:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/producten/lampen/led-lampen/index.jsp

led lampen portfolio kopieren

Net zo flexibel als uw eisen:
Het LEDVANCE strip-systeem

Het LEDVANCE LED strip-systeem biedt u precies wat u nodig hebt om aan uw diverse eisen te voldoen – ongecompliceerd en professioneel. Een assortiment van bij elkaar passende elektronische componenten voor een zeer breed scala aan toepassingen. Alles perfect op elkaar afgestemd, flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te hanteren. Een garantie tot vijf jaar en een uitstekende klantenservice die altijd voor u klaarstaat.

Lees hier meer over ons geavanceerde LED strip-systeem:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/producten/productkennis/led-strip-systeem/index.jsp

 composing ec wave 2 kopieren

 LEDVANCE – Uw deskundige partner voor slimme verlichting

Connected light speelt een centrale rol binnen de leefomgeving van het Smart Home-concept en schept nieuwe ontwerpopties voor een aangename woonomgeving en een sterker gevoel van veiligheid. Kies LEDVANCE als uw deskundige partner om nog een stap verder te gaan. De nieuwe Smart residentieel serie van LEDVANCE biedt een uitgebreid assortiment ten dienste van de zeer gevarieerde behoeften van uw klanten aan verschillende toepassingen – van de woonkamer tot de keuken. Slimme verlichting waar innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid wordt gecombineerd.

Uw voordelen:
Grote flexibiliteit
De LEDVANCE Smart residentieel serie kan worden gestuurd met de stem of met een app – geef uw klanten wat zij nodig hebben.

Vertrouwd systeem
Geef uw klanten wat zij willen – het LEDVANCE Smart residentieel assortiment is beschikbaar met ZigBee 3.0- of Bluetooth Mesh-technologie. Eenvoudige instelling en sturing dankzij vertrouwde interfaces.

Aantrekkelijk assortiment
Voor toepassingen in woonomgevingen, die perfect zijn ontworpen voor de behoeften van uw klanten: eenvoudige installatie, goede prijs-prestatieverhouding en fantastische functies, bijvoorbeeld dimfunctie, RGB-modus.

Bekijk hier de LEDVANCE Smart Residential producten:

https://www.benelux.ledvance.com/nl/producten/productkennis/professional-smart-for-residential/index.jsp

Bekijk hier de video

smart voice assistant rz echoplus kopieren

Vergroot uw lichtkennis met gratis LEDVANCE trainingen

Ontdek de wereld van verlichting op een interactieve en speelse manier. LEDVANCE biedt gratis online trainingen waarmee u uw kennis over verlichting in verschillende toepassingsgebieden kunt vergroten. Start direct starten met online trainen, waar u wilt en wanneer het u uitkomt. Een greep uit het aanbod trainingen:

Kantoor: werkplek

Leer hoe verlichting van kantoorwerkplekken vermoeidheid van de ogen voorkomt en de concentratie bevordert. Kom te weten waar UGR voor staat en hoeveel licht volgens EN 12464-1 nodig is voor een specifieke taak. Ontdek de productoplossingen en maak de juiste keuze in de “Probeer het zelf!” sectie.

Industrie: productie & opslag

Leer hoe verlichting in producten en opslag de visuele prestaties optimaliseert en tegelijkertijd de energierekening verlaagt. Ontdek hoe u profiteert van Constant Lumen Output (CLO) armaturen. En hoe u uniformiteit kunt creëren door schappen en rekken met de juiste uitstralingshoek te verlichten. Ontdek de productoplossingen en maak de juiste keuze in de “Probeer het zelf!” sectie.

Residentieel: appartementengebouwen

Leer meer over de specifieke eisen voor verlichtingsoplossingen in residentiële toepassingen. Kom meer te weten over belangrijke basisoverwegingen voor de lichtplanning en verlichtingsniveaus. Ontdek de geschikte productoplossingen en maak de juiste productkeuze in de sectie “Probeer het zelf!”

Volg deze en nog meer trainingen, waar en wanneer u maar wilt en leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen.

Het trainingsplatform: https://www.benelux.ledvance.com/nl/services-en-tools/services/training/index.jsp

online trainingen ledvance kopieren

BIOLUX®: Human Centric Lighting van LEDVANCE

Licht is essentieel – voor ons welzijn, geluk en prestaties. Human Centric Lighting (HCL) is nauw verbonden met dit biologische effect van licht. En met ons BIOLUX® systeem openen we volledig nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en hun werknemers.

Gefocust blijven op het werk, een extra stimulans voor speciale taken, het ondersteunen van creatieve processen, het creëren van ontspannende momenten, het verhogen van welzijn door middel van een natuurlijke sfeer – BIOLUX® stimuleert en onderhoudt de meest waardevolle kracht die bedrijven hebben: hun werknemers. Het systeem ondersteunt de hoogste wetenschappelijke en regelgevende eisen. Het is ontwikkeld volgens de richtlijnen van onder andere de Internationale Commissie voor Verlichting (CIE). Bovendien is het systeem zeer eenvoudig te installeren!

Lees meer over het nieuwe, innovatieve BIOLUX® systeem in onze brochure. Klik hier.

Bekijk hier de video.

De vijf lichtprofielen van het BIOLUX® systeem:

hcl biolux lightprofiles kopieren

algemene informatie

Adres Cypresbaan 7, 2908 LT Capelle aan den IJssel Telefoonnummer +31 (0)10 750 14 14 E-mailadres benelux@ledvance.com Website http://www.benelux.ledvance.com

kaart