Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

LEDVANCE: POWER THROUGH LIGHT

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van ’s werelds toonaangevende producenten op het gebied van algemene verlichting voor professionele klanten en consumenten. LEDVANCE is ontstaan uit de business unit ‘General Lighting’ van OSRAM en biedt een compleet assortiment LED-armaturen voor vele toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor Smart Homes en Smart Buildings, een breed portfolio LED lampen en traditionele lampen. Naast verlichting biedt LEDVANCE verticaal geintegreerde, hernieuwbare energieoplossingen voor gebouwen. Samen vormen de verlichtingsdivisie en de divisie Renewable Energy een uitgebreid ecosysteem voor residentiele, commerciele en industriele gebouwen.

De nieuwe LED armaturen van LEDVANCE
Meer licht, meer innovatie, meer mogelijkheden 

Eenvoudig te installeren, functionele armaturen in betrouwbare kwaliteit en een optimale prijs/prestatieverhouding – als verlichtingsprofessionals kennen wij uw dagelijkse behoeften en wensen. Onze missie is om uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en succesvoller te maken met ons uitgebreide LED armaturenportfolio voor een breed scala aan toepassingen. Van industriële gebouwen en kantoorgebouwen tot winkels en hotels. En wij kunnen u helpen met het plannen van uw verlichtingssysteem – van het eerste consult tot de technische ondersteuning.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment LED armaturen:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/producten/armaturen-c8453

LED lampen van LEDVANCE
Een compleet assortiment topproducten

LEDVANCE biedt een uitgebreid assortiment LED lampen ontworpen voor de meest gevarieerde toepassingen en vereisten van verlichtingsprofessionals en consumenten. Er zijn vele goede argumenten voor LEDVANCE LED lampen en LED buizen : een CRI tot 97, VDE-gecertificeerde producten, een lange levensduur en garanties tot vijf jaar.

Ontdek het brede gamma LED lampen:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/producten/lampen-c6499

Net zo flexibel als uw eisen:
Het LEDVANCE strip-systeem

Het LEDVANCE LED strip-systeem biedt u precies wat u nodig hebt om aan uw diverse eisen te voldoen – ongecompliceerd en professioneel. Een assortiment van bij elkaar passende elektronische componenten voor een zeer breed scala aan toepassingen. Alles perfect op elkaar afgestemd, flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te hanteren. Een garantie tot vijf jaar en een uitstekende klantenservice die altijd voor u klaarstaat.

Lees hier meer over ons geavanceerde LED strip-systeem:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/producten/led-strips–modules-en-elektronica-c187363

VIVARES
COMFORTABEL, DUURZAAM LICHTMANAGEMENT

VIVARES, het IoT-lichtmanagementsysteem van LEDVANCE, is een geweldige oplossing voor energiebesparende, milieuvriendelijke en toekomstbestendige kantoorverlichting geschikt als aanvulling en voor onderhoud, renovaties en nieuwbouw.

VIVARES produceert optimale lichtomstandigheden in alle gedefinieerde vereisten en biedt tot 80% potentiële energie- en CO2-besparingen. Het werkt met DALI- of Zigbee-technologie met maximale stabiliteit, is zeer compatibel en bijzonder comfortabel voor zowel installateurs als gebruikers. Het systeem kan op afstand worden onderhouden, wat meer rendement en energiebesparing oplevert dan algemeen onderhoud.

Dankzij optionele koppeling van het IoT-lichtmanagementsysteem aan een cloudapplicatie zijn onderhoudshulp en energiemonitoring ook mogelijk. De verkregen gegevens brengen potentiële besparingen aan het licht die in de toekomst op het systeem kunnen worden geoptimaliseerd. Dat is wat zuinigheid tegenwoordig betekent.

Uw voordelen:

Vergroot uw lichtkennis met gratis LEDVANCE trainingen
Ontdek de wereld van verlichting op een interactieve en speelse manier. LEDVANCE biedt gratis online trainingen waarmee u uw kennis over verlichting in verschillende toepassingsgebieden kunt vergroten. Start direct starten met online trainen, waar u wilt en wanneer het u uitkomt. Een greep uit het aanbod trainingen:

Kantoor: werkplek
Leer hoe verlichting van kantoorwerkplekken vermoeidheid van de ogen voorkomt en de concentratie bevordert. Kom te weten waar UGR voor staat en hoeveel licht volgens EN 12464-1 nodig is voor een specifieke taak. Ontdek de productoplossingen en maak de juiste keuze in de “Probeer het zelf!” sectie.

Industrie: productie & opslag
Leer hoe verlichting in producten en opslag de visuele prestaties optimaliseert en tegelijkertijd de energierekening verlaagt. Ontdek hoe u profiteert van Constant Lumen Output (CLO) armaturen. En hoe u uniformiteit kunt creëren door schappen en rekken met de juiste uitstralingshoek te verlichten. Ontdek de productoplossingen en maak de juiste keuze in de “Probeer het zelf!” sectie.

Residentieel: appartementengebouwen
Leer meer over de specifieke eisen voor verlichtingsoplossingen in residentiële toepassingen. Kom meer te weten over belangrijke basisoverwegingen voor de lichtplanning en verlichtingsniveaus. Ontdek de geschikte productoplossingen en maak de juiste productkeuze in de sectie “Probeer het zelf!”

Volg deze en nog meer trainingen, waar en wanneer u maar wilt en leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen.

Het trainingsplatform: https://www.benelux.ledvance.com/professioneel/services/training

BIOLUX®: Human Centric Lighting van LEDVANCE
Licht is essentieel – voor ons welzijn, geluk en prestaties. Human Centric Lighting (HCL) is nauw verbonden met dit biologische effect van licht. En met ons BIOLUX® systeem openen we volledig nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en hun werknemers.

Gefocust blijven op het werk, een extra stimulans voor speciale taken, het ondersteunen van creatieve processen, het creëren van ontspannende momenten, het verhogen van welzijn door middel van een natuurlijke sfeer – BIOLUX® stimuleert en onderhoudt de meest waardevolle kracht die bedrijven hebben: hun werknemers. Het systeem ondersteunt de hoogste wetenschappelijke en regelgevende eisen. Het is ontwikkeld volgens de richtlijnen van onder andere de Internationale Commissie voor Verlichting (CIE). Bovendien is het systeem zeer eenvoudig te installeren!

Lees meer over het nieuwe, innovatieve BIOLUX® systeem in onze brochure. Klik hier.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Lichtbronnen Adres Cypresbaan 7
2908 LT Capelle aan den IJssel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)10 7501414 E-mailadres benelux@ledvance.com Website benelux.ledvance.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.