Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Klimaatvloeren Nederland

We weten heel goed wat de installateurs van ons verwachten. We bestoken ze daarom niet met vragen. Daar zitten ze niet op te wachten. We hebben de expertise en de ervaring in huis waardoor we weten wat in bepaalde situaties gebruikelijk is. We gaan niet onnodig bellen. Bepaalde vragen die zich voordoen, kunnen we heel goed zelf oplossen omdat we weten wat in die situaties gangbaar is.
” We zijn bekend en bevlogen in de markt. ”

Klimaatvloeren
Klimaatvloeren Nederland is een jong bedrijf maar heeft toch een gedegen vakkennis in huis door de ervaring die door de jaren opgebouwd is. Ido van Maldegem (Directeur) is in juni 2021 met zijn bedrijf van start gegaan. “Ik heb de stap genomen om voor mijzelf te beginnen, omdat ik mijn eigen visie wilde volgen”. „Maar ik ben zeker niet nieuw in deze markt.

Er wordt vaak gesproken over vloerverwarming en vloerkoeling. Wij spreken liever over klimaatvloeren, want zo heb je beide functies in één woord. Dat dekt beter de lading, vinden we. Vandaar ook de bedrijfsnaam. Die zegt meteen al waar we mee bezig zijn. We zijn een jong en fris bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wat we zeggen, doen we. We houden van duidelijkheid. Het plezier in het werk moet er vanaf spatten.”

Vakkundige realisatie
Het ervaren montageteam van Klimaatvloeren Nederland weet precies wat er nodig is om tot het beste resultaat te komen. Wij zorgen voor een correcte, snelle en vakkundige realisatie van het project, omdat onze service verder gaat dan alleen de levering. We willen er zeker van zijn dat onze installatie geheel volgens opdracht, ontwerp en geldende kwaliteitseisen is uitgevoerd. Wij zorgen na uitvoering voor een juist revisiepakket, waarmee de gebruiker de documenten compleet kan maken.

Toegevoegde waarde
Onze toegevoegde waarde zit in de data die we op de tekeningen van de verlegplannen zetten. Daarin vermelden we de uitgangspunten voor wat betreft de vloeropbouw, de temperaturen, groepslengten, debieten en drukverlies. Ook vermelden we uitgebreid de benodigde materialen. Al deze waarden zijn voor de installateur belangrijk voor de primaire installatie. Hiermee onderscheiden we ons. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we de bouwkolom en kennen we onze plek in deze bouwkolom. Daarnaast wordt alles in eigen beheer gedaan, vanaf het ontwerp, naar de legplan-tekeningen, productie, transport, tot en met de uitvoering en revisie-bescheiden.
Wij waarborgen de kwaliteit en duurzaamheid, met één gezamenlijk doel: resultaat voor beide partijen.

Flexibel
Klimaatvloeren Nederland verzorgt de complete installatie van grote en kleine projecten. Of het nu gaat om vier woningen of een seriematige woningbouw van honderden woningen of appartementen of projecten in de utiliteit. We zijn heel divers en kunnen alles aanpakken. We hebben veel projecten in de seriematige woningbouw. Hierbij werken we samen met de installateur. Hoe eerder we betrokken worden bij een project, hoe beter. Dan kunnen we de installatie juist voorbereiden om alles in goede banen te leiden. We zijn erg flexibel voor planningen in de bouw. We pakken het goed op als er ergens iets stokt. Qua hoeveelheid werk hebben we geen last gehad van corona. Maar waar we nu, net zoals iedereen, mee geconfronteerd worden is dat de materiaalvoorziening als leidingen en kunststof nog wel eens lastig is, door de schaarste die door corona ontstaan is.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres De Corridor 16-F
3621 ZA Breukelen
Nederland
Telefoonnummer 0346725994 E-mailadres info@klimaatvloerennederland.nl Website klimaatvloerennederland.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.