Ook adverteren op installatieenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Klimaatgroep Holland

Aangenaam, wij zijn Klimaatgroep Holland. Wij verzorgen een optimaal binnenklimaat in onder andere scholen, winkels, industrie, kantoren en zalen. Innovatieve concepten voor een aangenaam binnenklimaat zijn onze expertise. We zijn specialist in energiezuinige en duurzame klimaattechniek. Gezonde lucht en een prettig klimaat zijn belangrijk voor het welzijn van mensen. Medewerkers, leerlingen en bezoekers hebben een hogere productiviteit en voelen zich lekkerder. Met onze concepten realiseert u een aangenaam binnenklimaat op een energiezuinige en duurzamer manier.

Optimaal en comfortabel binnenklimaat

Onze innovatieve klimaatsystemen bieden vraag gestuurd een optimaal binnenklimaat. Slimme sensoren zorgen voor optimale verwarming, verkoeling en ventilatie op basis van CO2, binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid en luchtvervuiling. Het anticiperend vermogen zorgt voor optimaal comfort in de werk- en leeromgeving.

Decentrale klimaatbeheersing

Onder alle omstandigheden een aangenaam klimaat in iedere ruimte. Hoe groot de ruimte ook is, hoe warm of koud van nature en hoeveel mensen er ook aanwezig zijn. Iedere ruimte heeft een decentrale unit die op basis van behoefte van de ruimte ventileert, verwarmt en koelt. Het systeem wordt 24/7 gemonitord in onze meldkamer waardoor de prestatie geborgd is.

Voorop in duurzaamheid

Met onze slimme klimaatsystemen lopen we voorop in energiezuinige technologie. Zo behaalt u met onze oplossingen een aanzienlijke reductie van uw CO2-uitstoot, energieverbruik en carbon footprint. Al onze oplossingen zijn gasloos en met warmtepompen in te zetten.

Energie- en kosten besparing

Energiezuinigheid zit in de basis van al onze concepten. Klimatiseren gebeurt op basis van intelligente sensoren, zo verbruikt u nooit meer dan nodig en bespaart u op de energiekosten. Daarnaast maken de concepten gebruik van een slimme vorm van energie-uitwisseling: warmte die in de ene ruimte overbodig is, wordt gebruikt voor de verwarming van een ruimte die daar behoefte aan heeft.

Alles-in-één oplossingen

We bieden complete klimaatsystemen om uw binnenklimaat te beheren. Onze oplossingen verwarmen, ventileren en koelen, daarnaast kunnen ze worden verbonden met verlichting, zonwering en warmtepomp(en). Het systeem wordt naar uw eisen en wensen opgebouwd; maatwerk dat bestaat uit standaard bouwblokken die samen een unieke en betaalbare installatie vormen.

Dynamische warmteterugwinning

Wij ontwikkelen onze concepten continu. Zo ontwikkelden we dynamische warmteterugwinning (D-WTW), dit is een unieke en innovatieve techniek die het laagst mogelijke energieverbruik realiseert. De techniek is efficiënter en energiezuiniger dan een traditioneel warmteterugwinsysteem.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Odenseweg 8
9723 HA Groningen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)50 5470400 E-mailadres info@klimaatgroepholland.nl Website http://www.klimaatgroepholland.nl

kaart

Gerelateerde artikelen