Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Isolectra BV

Isolectra is een elektrotechnische handelsorganisatie. Isolectra is marktleider in Nederland op het gebied van stekerbare Installaties voor 230V, DC, Aanwezigheidsdetectie, evacuatieverlichting, tuinbouw verlichting en Bureau Electrificatie. De drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, met hoogwaardige en innovatieve producten en diensten kenmerkt Isolectra al sinds 1949.

Groothandel
Isolectra levert haar producten grotendeels via de groothandel. De groothandel wordt gezien als partner. Zij weten veel van de producten waarmee Isolectra werkt en zijn goed op de hoogte van de verschillende oplossingen die Isolectra biedt. Op die manier is de beschikbaarheid van onze materialen op een project gegarandeerd. Wij kiezen de leveranciers met wie wij werken bovendien op basis van de kwaliteit van hun productie, proces en producten en zorgen ervoor dat wij inhoudelijke kennis hebben van de relevante normen, toepassingen en techniek.

Innovatieve oplossingen
Hoewel we zelf geen producent zijn, werken we toch dagelijks aan innovaties. En dat pakken we voortvarend aan: we innoveren producten en daarin nemen we de markt, de normen en de wetgeving mee. Onze innovaties beginnen altijd bij u op de werkvloer. U heeft een product nodig en dat blijkt er niet, of niet in de gewenste vorm, te zijn. We bedenken een slimme oplossing, die het voor u en al uw collega’s in het veld makkelijker maakt. Daarnaast volgen wij ons hart bij de keuze voor nieuwe oplossingen. Net zoals wij meer dan 30 jaar geleden tegen de stroming in kozen voor stekerbaar installeren, kiezen we nu voor EvaQ Lighting (omdat het gewoon echt veiliger is) en voor Private Indoor Data Network (omdat het de infrastructuur van NU en niet van gisteren is).

Kennisdeling
Als marktleider op het gebied van stekerbaar installeren, vinden we het onze plicht om mensen in het veld te informeren over normen, wetgeving en producten. Dat doen we op verschillende manieren: met onze nieuwe online academy (www.isolectra.academy), maar ook op centrale punten in het land, bij u in het bedrijf of op locatie.

algemene informatie

Services Elektrotechnische installaties Adres Wilhelminakade 957
3072 AP Rotterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)10 2855444 E-mailadres [email protected] Website isolectra.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.