Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Hanzestrohm

Hanzestrohm is een groep van ondernemingen die vanuit een technisch merkenportfolio specialistische producten en diensten aanbiedt. Als zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1951 bedient Hanzestrohm met circa 140 medewerkers klanten vanuit Zwolle (hoofdkantoor), Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, en Kontich (België). Hanzestrohm bestaat uit de volgende werkmaatschappijen en bieden oplossingen op het gebied van building solutions, industrial solutions en infra solutions :

• Hemmink
• KWx
• Kairos

Hemmink
Hemmink is opgericht in 1951 en levert producten, oplossingen en concepten die toegepast worden in de (woning)bouw, utiliteit en industrie. Wij voorzien onder andere technische groothandels, installateurs, woningbouwverenigingen en industrie van innovatieve concepten en oplossingen.

Naast het aanbieden van een groot assortiment kwalitatieve producten, zijn wij voor onze klanten dé kennispartner voor thema’s als slim & snel installeren, veilig e& comfortabel wonen en industrieel kabelmanagement.

KWx
Ondersteund door Europese topmerken, voorziet KWx in elektrotechnische meetinstrumenten, vermogenselektronica en explosieveilige installaties. KWx is opgericht in 2002 en maakt sinds 2015 onderdeel uit van Hanzestrohm. De medewerkers van KWx zetten hun expertise in om ook voor jouw uitdaging tot een passende oplossing te komen.

Kairos
“Ondernemen doe je voor generaties”, dat is onze overtuiging! Hiervoor is het realiseren van strategische groei noodzakelijk: bedrijfsactiviteiten ontwikkelen met nieuwe producten en diensten, voor nieuwe marktsegmenten of met vernieuwende technologie. Dat kunnen en willen we niet alleen doen, maar samen met innovatieve bedrijven waaraan wij waarde kunnen toevoegen. Wij doen dit door te investeren in bedrijven met technische oplossingen voor een verbonden en verantwoorde wereld. Hierbij zijn wij een actief betrokken aandeelhouder met een focus op de lange termijn.

www.hemmink.nlwww.kwx.nl | www.kairosinnovation.nl

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Elektrotechnische installaties Adres Popovstraat 1
8013 RK Zwolle
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)38 4698200 E-mailadres info@hanzestrohm.nl Website hanzestrohm.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.