Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Ex-Machinery Explosion Proof Equipment

Ex-Machinery is een toonaangevende fabrikant van explosieveilige airconditioners, verwarmers, WIFI-systemen en op maat gemaakte machines. Wij zijn gespecialiseerd in ATEX-apparatuur en machines die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen voor explosiegevaarlijke omgevingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ATEX en explosieveiligheid, heeft Ex-Machinery een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner. In samenwerking met OEM’s past Ex-Machinery geavanceerde axapparatuur en machines aan om te voldoen aan de ATEX-voorschriften. Door deze filosofie garandeert Ex-Machinery explosieveiligheid en kwaliteit voor elk product.

Onze ervaring en knowhow op het gebied van explosieveiligheid zijn in de afgelopen twee decennia opgebouwd. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot experts op het gebied van ATEX en explosieveiligheid. Bij Ex-Machinery delen we graag onze kennis om de beste oplossing voor uw project te vinden. Onze experts staan klaar om u deskundig advies te geven.

Snelle levering is een van onze sterke punten. Na ontvangst van de betaling bedraagt de gebruikelijke levertijd 1-3 weken. ATEX-camera’s zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 1 werkdag verzonden. Onze producten worden wereldwijd verzonden en we zijn in staat om de benodigde documenten en voorbereidingen te treffen voor het ophalen van de goederen in Ridderkerk.

Als specialist in ATEX-apparatuur produceren wij industriële, gecertificeerde explosieveilige HVAC-apparatuur en Wi-Fi-systemen. Met onze expertise kunnen wij u helpen bij het vinden van de beste ATEX HVAC- of ATEX Wi-Fi-oplossing voor uw specifieke behoeften.

Wij streven ernaar om explosieveiligheid te waarborgen in gevaarlijke zones waar gassen of stof aanwezig zijn en een potentieel explosiegevaar vormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle offerte binnen 24 uur. Bij Ex-Machinery kijken we ernaar uit om uw partner te zijn in explosieveiligheid.

ex-machinery.com | ex-machinery.nl

 

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services HVAC Adres Tinstraat 33
2984 AN Ridderkerk
Nederland
Telefoonnummer 0180 472 880 Website ex-machinery.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.