Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Elektro Internationaal

Elektro Internationaal in Woerden is sinds 1979 één van de meest vooraanstaande specialisten als het gaat om paneelbouw en besturingstechnieken. Gedegen kennis van de markt, een breed pakket aan oplossingen en een meer dan uitstekende serviceverlening hebben Elektro Internationaal in 40 jaar tijd gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. Een nationaal gerenommeerd bedrijf met een internationale allure.

Met standaard oplossingen of producten ‘op maat’ kan Elektro Internationaal iedere vraag aan op het gebied van schakel- en verdeelinrichtingen, besturingstechnieken en bedienings-
panelen. Daarom is Elektro Internationaal voor menig bedrijf de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Merkonafhankelijk, klantvriendelijk en betrokken

Als merkonafhankelijke specialist – met lef om te innoveren – streven wij al 40 jaar naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Onze vlotte, betrokken en deskundige medewerkers komen altijd hun afspraken na en staan garant voor een uitvoering die volledig naar uw wens is. Elektro Internationaal blijft ook na levering uw partner met een uitstekend pakket aan servicediensten en onderhoud volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen. Zo staat Elektro internationaal voor veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige tailor-made systemen voor een continue, probleemloze elektriciteitsvoorziening.

Mensenwerk

Elektro Internationaal is bovenal een bedrijf van mensen. De medewerkers en de manier waarop zij met de klant én met elkaar omgaan, staan centraal. Wij werken graag samen, ongeacht leeftijd of culturele achtergrond. Wij streven naar een plezierige werkomgeving waarin iedereen zich goed voelt, graag een tandje bijzet en zijn verantwoordelijkheid neemt. Voor het eindproduct, de relatie met de klant én de onderlinge sfeer. Want hoe technisch ons eindproduct ook is, het is en blijft echt mensenwerk.

Meerdere bedrijfslocaties

U vindt Elektro Internationaal op industrieterrein Middelland te Woerden, op ca. 3 minuten rijden vanaf de A12. Ons hoofdkantoor met werkplaats is gevestigd aan de Pompmolenlaan. Op loopafstand van het hoofdkantoor zijn nog twee aanvullende productielocaties ingericht.

 

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektrotechnische installatiesPaneelbouwBesturingstechniek Adres Pompmolenlaan 17
3447 GK Woerden
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)348 420540 E-mailadres [email protected] Website www.ei-woerden.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.