Ook adverteren op installatieenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

DRL Products

INNOVATIEVE INSTALLATIEPRODUCTEN

DRL Products, importeur, producent, leverancier van designradiatoren en innovatieve installatie producten, werd 20 jaar geleden opgericht. Het is onvoorstelbaar hoeveel er sinds de oprichting van DRL Products is veranderd in de installatiewereld. Als je alleen al kijkt naar de afgelopen vijf jaar, dan is er in dat tijdsbestek op technologisch gebied meer gebeurd dan in de vijftig jaar daarvoor.

DRL Products is sinds 2014 ook actief bezig met het aanbieden van elektrische verwarmingsoplossingen. De DRL E-Comfort-serie biedt een breed pakket aan elektrische verwarmingsmogelijkheden. De serie bestaat onder meer uit radiatoren, infraroodpanelen, luchtgordijnen en bathroom fanheaters en is honderd procent dekkend. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een renovatieproject, om woningen, bedrijfspanden, industrie of utiliteit; elk project is elektrisch te verwarmen.”

Alles wat we doen gebeurt in nauwe samenspraak met de adviseur, architect, installateur en groothandel. Dit doen we met een groeiend, super gemotiveerd team. We leveren vak- en maatwerk en onze prijzen zijn bescheiden. De verkoop verloopt  via de technische groothandel.

Doordat DRL Products in Nederland voorraad houdt van de meeste producten kunnen wij over het algemeen vlot leveren.

www.drl-products.nl

drl products installatiebouw bedrijvenpag productoverview 06.07.20


Een greep uit ons innovatief assortiment:

DRL ELEKTRISCHE RADIATOREN

DRL E-Comfort ICON:

DRL E-Comfort KLIMA:

DRL E-Comfort CLAUDIA

 

DRL DESIGN RADIATOREN

DRL Aluminium radiatoren

DRL Gietijzeren radiatoren

DRL Cordivari Design radiatoren

 

DRL DUURZAME PRODUCTEN

DRL Buffervaten :

 

FLOWAIR intelligent airflow – By DRL Products

DRL luchtverwarmers

DRL luchtgordijnen

 

DRL DESIGNKRANEN

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Minervum 7268, 4817 ZM Breda Telefoonnummer +31(0)76 - 581 53 11 E-mailadres info@drl-products.nl Website http://www.drl-products.nl

kaart