Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Conrad Electronic

Welkom bij Conrad, UW SOURCING PLATFORM
Voor welke technische uitdaging u ook staat, bij ons vindt u de juiste oplossing! Log éénmaal in en vind alles wat u nodig heeft. Profiteer van ons brede scala aan innovatieve producten en diensten, persoonlijk deskundig advies en snelle en betrouwbare levering. Met meer dan 750.000 producten zijn wij dé partner op het gebied van techniek en elektronica.

Uitgebreid assortiment elektrotechnische producten
Ons assortiment biedt alles wat u nodig heeft bij uw dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren meer dan 750.000 verschillende producten, verdeeld over ruim 4000 merken. Van meettechniek en componenten tot gereedschap, bouwpakketten, netwerkproducten en nog veel meer. Het gehele assortiment wordt streng bewaakt door onze kwaliteitscontrole, zodat u er zeker van bent dat u in iedere prijsklasse optimale kwaliteit geleverd krijgt.

Levertijden, voorraad en gratis downloads
Bij Conrad heeft u toegang tot het meest diverse en complete technische assortiment van Europa met transparante prijzen, zonder dat u in hoeft te loggen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide databank aan technische informatie. Zo zijn alle handleidingen en technische databladen gratis en openlijk beschikbaar. Deze vindt u op de productpagina’s en in ons uitgebreide Conrad Download Center.

Bij de producten op onze website ziet u direct wat de actuele voorraden zijn, wanneer het geleverd wordt en wanneer het eventueel opnieuw op voorraad komt. Op die manier weet u waar u aan toe bent en staat u nooit voor verrassingen.

Uw technische partner
Techniek heeft de toekomst. Daarom ondersteunen wij de ontwikkeling van nieuwe techniek en kennis en faciliteren we ook het onderhoud van diezelfde techniek. We bieden een speciale onderwijskorting voor educatieve instellingen en verzorgen workshops om praktische, technische kennis bij te brengen. Ook bieden we onder meer een PCB service, een 3D-printservice en een gekalibreerd meetassortiment. Daarnaast publiceren we regelmatig whitepapers over relevante technische onderwerpen, die u gratis kunt downloaden.

Veelzijdige dienstverlening op maat
Wij stemmen ons aanbod geheel af op uw wensen en wij bieden tal van services die uw inkoop vereenvoudigen. Zo kunt u bijvoorbeeld met één van onze eProcurement oplossingen een directe koppeling met onze website maken. Daarmee heeft u meer inzicht in het inkoopgedrag van uw organisatie en profiteert u van extra kortingen. Indien u een aanbod op maat wilt, kunt u gebruik maken van onze offertetool of contact opnemen met ons Business Team. Daarbij heeft u als bedrijf ook de mogelijkheid om met onze Business Plus Service op rekening te betalen met een betalingstermijn van maar liefst 60 dagen. Kortom, wij hebben alles in huis om uw organisatie optimaal te ondersteunen.

PROCUREMENT. SIMPLE. FAST. COMPREHENSIVE.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Postorder Adres Zutphenstraat 89c
7575 EJ Oldenzaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 4285490 Website conrad.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.