Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Condair BV

Condair is ’s werelds marktleider op het gebied van commerciële en industriële luchtbevochtiging. Aan ons merk stellen we hoge eisen op gebied van hygiëne, efficiëntie en kwaliteit.  Wij exporteren aan meer dan 50 landen wereldwijd. Onze belangrijkste merken zijn: Condair, Nortec, Defensor, Draabe en ML Systems.

De juiste luchtvochtigheid is zeer belangrijk in verscheidene situaties in het dagelijks leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat echt gevoel van welzijn alleen kan ontstaan in een luchtvochtigheid tussen de 40 en 60%. Het is zonder systeem vaak lastig om de juiste waarden te handhaven. Hierdoor biedt Condair een uitgebreid assortiment van verschillende producten systemen. Op deze manier kunnen we een optimale luchtbevochtiging bieden in iedere situatie.

In Nederland wordt Condair vertegenwoordigd door Condair BV. Naast producent van bevochtigingsproducten en systemen is Condair leverancier van kennisintensieve producten en diensten. Onze producten en diensten vindt u in vrijwel elke markt (utiliteit, industrie, scheepsbouw, machinebouw etc.). Voor de juiste keuze van het product beschikken wij over een team van specialisten, die begrijpen wat de specifieke behoefte is van uw project of proces. In onze strategie zijn medewerkers een belangrijke schakel. Zij zorgen ervoor dat u de juiste producten krijgt en uitvoering van uw projecten naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Om aan deze verwachting te voldoen investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Condair heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Geheel naar uw wens kunnen wij onze producten voorzien van “dienstverlening op maat”. Of het gaat om inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, montage, projectbegeleiding of het turn-key opleveren van uw projecten, onze project- en serviceorganisatie staat geheel tot uw dienst. Bij eventuele storingen staat onze 24-uurs servicedienst paraat om uw installaties zo snel mogelijk weer in bedrijf te nemen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services HVACLuchtbehandeling Adres Gyroscoopweg 21
1042 AC Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer 020 705 8200 E-mailadres [email protected] Website www.condair.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.