Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

CIAT

Als Europese leider op het gebied van verwarming, koeling en kwaliteit van de binnenlucht
ontwerpt, produceert en verkoopt CIAT oplossingen voor particulieren, de dienstensector, de gezondheidszorg en de industrie. De activiteiten zijn gebaseerd op optimalisatie van het energieverbruik en verbetering van de luchtkwaliteit en het comfort in gebouwen.

Als grote speler in de sectoren voor warmtepompen, koelsystemen en luchtverwerkingsinstallaties vindt CIAT schonere, zuinigere en veiligere oplossingen uit. De groep zet zich daarnaast sterk in om het milieu te beschermen. Deze inzet vormt een belangrijk onderdeel van onze ontwikkelingsstrategie.

CIAT is een Europese leider op het gebied van verwarming, koeling en kwaliteit van de binnenlucht en kenmerkt zich door de Franse expertise en productie van kwalitatieve systemen en oplossingen die wereldwijd worden verkocht.

De groep is vastbesloten, toekomstgericht en beschikt over een uitgebreid plan voor strategische ontwikkeling. Dankzij een innovatieve reeks producten en systemen en een krachtige industriële organisatie verovert de groep nieuwe markten.

Innovatie: de drijvende kracht achter een groep die zijn tijd ver vooruit is
Onze ingenieurs en technici werken in het hart van een van de grootste private onderzoeks- en innovatiecentra in Europa. Ze ontwerpen producten en systemen die vandaag in staat zijn om aan de behoeften van morgen te voldoen. Daarbij worden milieuvriendelijke ontwerpprincipes toegepast, zodat naleving van milieuregelgeving en -certificeringen kan worden gegarandeerd.

Al meer dan 80 jaar aan uw zijde
CIAT beschikt over meer dan 80 jaar ervaring en zet zich in om u elke dag maximaal comfort te laten ervaren. Onze ISO 14001- en OHSAS 18001-certificeringen bevestigen de hoge milieunormen van de producten, diensten en productieprocessen.

CIAT biedt meer dan alleen een uitgebreid assortiment, maar levert ook specialistische ondersteuning voor duurzame oplossingen, bedoeld om comfort, luchtkwaliteit en energieoptimalisatie te garanderen. De groep kan u adviseren bij de ontwikkeling van uw milieubeleid en helpen om aan uitdagende nieuwe regelgeving te voldoen.

Specialistische ondersteuning
Als u voor CIAT kiest, profiteert u van een exclusief netwerk van hoge kwaliteit. Onze externe verkooptechnici zijn echte experts binnen uw vakgebied en werden getraind in de nieuwste technologische ontwikkelingen van de producten en systemen van CIAT. Ze bieden advies en ondersteuning om te zorgen dat u de meest geschikte oplossingen selecteert en de juiste apparatuur vindt voor verwarming, koeling en kwaliteit van de binnenlucht – in lijn met milieunormen en -regels.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Koeling en ventilatie Adres Papendorpseweg 83
3528 BJ Utrecht
Nederland
Telefoonnummer 088 - 567 67 00 E-mailadres info-nl@ciat.com Website ciat.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.