Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

AVK Nederland BV

AVK Nederland is onderdeel van de AVK Groep, één van de belangrijkste producenten van appendages in de segmenten: water, gas, afvalwater, brandbestrijding en industrie. Ons productprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan afsluiters, brandkranen, koppelingen, straatpotten en accessoires die allemaal voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Expect… AVK
Door onze productievestigingen én wereldwijd verspreide verkoopmaatschappijen staan wij dicht bij onze klanten. Zaken doen met AVK betekent gebruik maken van onze knowhow, expertise en toewijding. Met onze vijf pijlers willen we voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van: kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, duurzaamheid en klantenservice. Wij leveren dan ook maatwerk en kunnen inspelen op elke specifieke wens en marktbehoefte. En we willen deze continue overtreffen.

Kwaliteit
De producten van AVK kenmerken zich door een hoge constante kwaliteit, concurrerend prijsniveau en duurzaamheid. Dit vraagt om strikte kwaliteitscontrole van het productieproces, van begin tot eind. AVK is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Als het op kwaliteit aankomt, laat AVK niets aan het toeval over. Ons logistiek centrum wordt gestuurd door geautomatiseerde processen, zoals MRP runs voor de inkoop, een Warehouse Management Systeem met barcode scanning en geautomatiseerde afhandeling van uw orders. Maar liefst 98% van de leveringen vindt op tijd plaats en ook 24-uurs service is mogelijk door onze ruime voorraad.

Duurzaamheid
AVK houdt rekening met mens en milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het stimuleren van een circulaire economie en een duurzaam personeelsbeleid zijn onze uitgangspunten. Met als doel samen met onze klanten, leveranciers, stakeholders en medewerkers een betere wereld om ons heen te creëren. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoording serieus en we zijn er dan ook erg trots op dat we, als één van de slechts 38 bedrijven in Nederland, het MVO Prestatieladder certificaat niveau 4 (het op één na hoogste niveau) hebben behaald.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

foto; Hans van de Vlekkert

algemene informatie

Services HVAC/RElektrotechnische installatiesHVACInstallatietechniekKoelingHeating & CoolingTechnische groothandel Adres Radeweg 12
8171 MD Vaassen
Nederland
Telefoonnummer 0578-574490 E-mailadres [email protected] Website avknederland.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.