Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Aliaxis

Aliaxis, wereldwijd toonaangevend

op het gebied van geavanceerde kunststof leidingsystemen voor bouw, industrie, infra en landbouw.

We voorzien gemeenschappen over de hele wereld van duurzame, innovatieve oplossingen voor water en energie. We zijn koploper in de markt door te anticiperen op de snel veranderende behoeften van onze klanten en de maatschappij.

Aliaxis heeft wereldwijd 15.500 medewerkers in ruim 40 landen. We werken met vooraanstaande lokale leveranciers om lokale kennis en expertise te kunnen combineren met onze wereldwijde ervaring op het gebied van innovatie en operational excellence.

Commitment to care

Eén van de belangrijkste uitdagingen op dit moment is klimaatverandering. Zorg dragen voor veilig en schoon drinkwater en het effectief omgaan met regen- en afvalwater vormen de basis van ons bestaansrecht als Aliaxis.

Passion to build

Kunststof is een steeds belangrijker materiaal geworden in het leveren van robuuste, lichtgewicht en duurzame oplossingen. We werken met veel toewijding, kennis en kunde aan een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde service in producten voor de bouw, industrie en infra.

Connect to win

Met ons lokale hart in Nederland en een globale mindset anticiperen we op de behoeftes van onze klanten om oplossingen te leveren.

Als ‘One Aliaxis’ werken we aan (product)innovaties en hierdoor kunnen wij onze klanten en partners bieden wat zij mogen verwachten van een sterke, wereldwijde organisatie met oog voor een duurzame toekomst.

Onze rijke historie

Het ‘Aliaxis-verhaal’ begint vroeg in de twintigste eeuw door twee families die hun krachten gebundeld hebben in België en Noord-Frankrijk.

In Nederland zijn wij al sinds de jaren ’60 actief op het gebied van kunststof leidingsystemen. Al sinds 2001 zijn wij onderdeel van de Aliaxis groep en dragen we met trots de naam Aliaxis Nederland BV met 120 collega’s gevestigd in Panningen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Industrieterrein 11
5981 NK Panningen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)77 308 86 50 E-mailadres info.nl@aliaxis.com Website www.aliaxis.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.