Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Airmaster BV

Specialist in decentrale ventilatie-oplossingen voor utiliteitsbouw

Airmaster is een fabrikant van decentrale ventilatie-units met meer dan 30 jaar expertise in de ventilatie van scholen, kinderdagverblijven en kantoren.

Het Deense bedrijf heeft een uniek Plug & Play systeem ontwikkeld dat in de ruimte zelf geplaatst kan worden en biedt het ruimste assortiment aan decentrale ventilatie-units op de Europese markt.

De ventilatie- units hebben een strak, Scandinavisch design en worden gekenmerkt door een laag geluidsniveau en een hoge warmteterugwinning.

Eenvoudig inpasbaar in bestaande gebouwen en in een handomdraai geïnstalleerd

De Airmaster ventilatie-oplossingen zijn eenvoudig inpasbaar in bestaande gebouwen omdat ze geen kanalennetwerk vereisen. Decentrale ventilatie wordt in een handomdraai geplaatst en maakt het mogelijk om bv. een volledig schoolgebouw aan te pakken tijdens een schoolvakantie. In het assortiment zitten units met luchtvolumes van 150 m3/u tot 1200 m3/u, dus er is een oplossing mogelijk voor om het even welke ruimte.

Zowel het CO2 niveau als de energierekening blijven laag

Airmaster staat voor een binnenklimaat van Wereldklasse. Dankzij de intelligente, vraaggestuurde regeling wordt er enkel geventileerd wanneer dat nodig is.

In elke ruimte hangt een unit met ingebouwde CO2 sensor zodat er enkel geventileerd wordt als het nodig is. Bovendien kan het CO2 gehalte per ruimte afgelezen worden op het bedieningspaneel of op het gebruikersplatform op het internet.

Interne studiedienst en begeleiding op de werf

Wij volgen uw project van de ontwerpfase tot de uitvoeringsfase.

Onze studiedienst helpt u om de vereiste debieten te berekenen en geeft advies m.b.t de juiste positie van de unit in de ruimte.

Als het project uitgevoerd wordt, sturen wij een expert op de werf om de ventilatie-units in dienst te stellen en om de volledige installatie te controleren.

Wij investeren in langdurige, professionele relaties en zijn eerder partner in het bouwproces dan enkel maar fabrikant.

 

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services LuchttechniekKlimaatbeheersingVentilatie Adres Lage Mosten 49-63
4822 NK Breda
Nederland
Telefoonnummer 010/3070625 E-mailadres [email protected] Website www.airmaster-bv.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.