Conrad Electronic

Conrad Electronic B.V. – Techniek begint hier

Wij zijn Conrad, al meer dan 90 jaar dé innovatieve en meest toegankelijke totaalleverancier van elektronica en techniek. Met het meest diverse en complete technische assortiment van Europa bent u er zeker van dat u vindt wat u zoekt. Behalve dat we leverancier zijn, stimuleren, faciliteren en ondersteunen we verschillende technologische initiatieven. We hechten veel waarde aan het delen en ontwikkelen van kennis. Hiervoor werken we samen met diverse hogescholen, universiteiten en innovatieve organisaties. Want techniek is de toekomst. En techniek begint hier.

Uitgebreid assortiment elektrotechnische producten Ons assortiment biedt alles wat u nodig heeft bij uw dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren meer dan 750.000 verschillende producten, verdeeld over ruim 4000 merken. Van meettechniek en componenten tot gereedschap, bouwpakketten, multimedia en nog veel meer. Het gehele assortiment wordt streng bewaakt door onze kwaliteitscontrole, zodat u er zeker van bent dat u in iedere prijsklasse optimale kwaliteit geleverd krijgt.

Levertijden, voorraad en gratis downloads Bij Conrad heeft u toegang tot het meest diverse en complete technische assortiment van Europa met transparante prijzen, zonder dat u in hoeft te loggen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide databank aan technische informatie. Zo zijn alle handleidingen en technische databladen gratis en openlijk beschikbaar. Deze vindt u op de productpagina’s en in ons uitgebreide Conrad Download Center.

Bij de producten op onze website ziet u direct wat de actuele voorraden zijn, wanneer het geleverd wordt en wanneer het eventueel opnieuw op voorraad komt. Op die manier weet u waar u aan toe bent en staat u nooit voor verrassingen.

Uw technische partner Techniek heeft de toekomst. Daarom ondersteunen wij de ontwikkeling van nieuwe techniek en kennis en faciliteren we ook het onderhoud van diezelfde techniek. We hebben speciale onderwijsprogramma voor educatieve instellingen en verzorgen workshops om praktische, technische kennis bij te brengen. Ook bieden we onder meer een printplaatservice, een 3D-printservice en een gekalibreerd meetassortiment. Daarnaast publiceren we regelmatig whitepapers over relevante technische onderwerpen, die u gratis kunt downloaden.

Veelzijdige dienstverlening op maat Wij stemmen ons aanbod geheel af op uw wensen en wij bieden tal van services die uw inkoop vereenvoudigen. Zo kunt u bijvoorbeeld met één van onze inkoopoplossingen een directe koppeling met onze website maken. Daarmee heeft u meer inzicht in het inkoopgedrag van uw organisatie en profiteert u van extra kortingen. Indien u een aanbod op maat wilt, kunt u gebruik maken van onze offertetool of contact opnemen met ons Business Team. Daarbij heeft u als bedrijf ook de mogelijkheid om met onze Business Plus Service op rekening te betalen met een betalingstermijn van maar liefst 60 dagen. Kortom, wij hebben alles in huis om uw organisatie optimaal te ondersteunen.

 

Conrad Electronic

Conrad Electronic Benelux
Bezoekadres:
Zutphenstraat 89c
7575 EJ Oldenzaal
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Zutphenstraat 89c, 7575 EJ Oldenzaal
      [titel] => Conrad Electronic Benelux
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Conrad Electronic

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Conrad Electronic. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.