Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Zorgeloos profiteren van de zon

Zorgeloos profiteren van de zon

Zonnepanelen voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers

Als je kiest voor zonnepanelen, ga je niet alleen voor een hoog rendement. Ook de aanschaf, de plaatsing en het gebruik ervan moeten in alle opzichten een prettige ervaring zijn. Zonder dat je er ook maar één moment omkijken naar hebt. Het in Heino gevestigde Dijkman Zonne-energie en Dijkman Projecten staan voor al die zaken garant. Onder het motto ‘Zorgeloos profiteren van de zon’ bieden de twee BV’s respectievelijk de particuliere klant en zakelijke opdrachtgevers een complete ontzorging rondom de aanschaf van zonnepanelen. Dat gebeurt onder meer met een passend advies, topkwaliteit producten en een deskundige montage.

Bij Dijkman maken ze mooie stappen vooruit op het zonnefront. Het succes is het logische gevolg van de klantgerichte aanpak van het bedrijf. Maatwerk staat daarbinnen altijd centraal. “Samen met de klant gaan onze adviseurs tijdens een persoonlijk gesprek op zoek naar de beste oplossing”, aldus Hans Bosch, sales manager binnen Dijkman Zonne-energie. “Zo kijken we naar een optimaal legplan en gaan we in elke situatie voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Verder werken we alleen met eersteklas apparatuur, zowel voor de zonnepanelen als omvormers en montagematerialen. We gaan alleen voor het allerbeste.”

Referentieproject particulier:

Installatie zonnepanelen op een woonboerderij
Op deze prachtige woonboerderij in Luttenberg heeft Dijkman Zonne-energie veertien zonnepanelen geplaatst. De Hyundai-panelen hebben een vermogen van 430 Wp per stuk en zijn aangesloten op een omvormer van SofarSolar. Dankzij de oost-westligging wordt er maximaal geprofiteerd van de draaiing van de zon. De verwachte jaarlijkse opbrengst bedraagt hierdoor 4.589 kWh.

Veertien zonnepanelen op een woonboerderij in Luttenberg.

Specifieke oplossing

Dijkman heeft de particuliere en commerciële markt alles te bieden, dat is wel duidelijk. Naast de al genoemde zaken profiteren particuliere klanten aanvullend van een 20 jaar lange Zorgeloos-garantie. En ook de zakelijke opdrachtgever vaart altijd op zeker. Deskundig advies is standaard de basis van de door Dijkman Projecten geboden diensten en producten. Er wordt altijd ingezet op een toekomstbestendige oplossing die perfect aansluit bij de bedrijfsvoering anno nu. “Elk bedrijf heeft vanuit zijn eigen specifieke werkomgeving een bepaalde energiebehoefte”, vervolgt Bosch. “Juist daarop moet onze oplossing gebaseerd zijn. Ongeacht of het nu gaat om de panelen zelf, de laadpalen of het energiemanagementsysteem. Alleen dan kom je tot een mooi stuk kostenefficiënt maatwerk.”

Referentieproject zakelijk:

Installatie zonnepanelen – Basisschool De Parel

In Drachten plaatste Dijkman Projecten maar liefst 228 zonnepanelen op dit gloednieuwe schoolgebouw. Er is gebruik gemaakt van Longi-zonnepanelen met 415 Wp en twee omvormers van SMA. De installatie zal ongeveer 85.000 kWh per jaar opleveren. “Tijdens de samenwerking zijn we uiteraard van A tot Z betrokken geweest”, aldus Bosch. “Nadat de zonnepanelen waren geplaatst, de omvormers waren aangesloten en alles werkte, is het project volgens de normen opgeleverd. Na de scopekeuring hebben we de documentatie overhandigd, zodat zowel de aannemer als de eindklant niet voor verrassingen komt te staan.”

228 zonnepanelen op Basisschool De Parel in Drachten.

Voortraject

Om de klantwensen en andere belangrijke zaken helder te krijgen, stopt Dijkman de nodige effort in het voortraject. “Voordat we beginnen, moet er een constructieberekening gemaakt worden, waaruit blijkt dat het dak het gewicht van zonnepanelen kan dragen”, aldus Bosch. “Daarnaast willen we graag een helder antwoord op drie belangrijke vragen. Wat voor soort aansluiting heeft de klant? Mag hij de extra opgewekte energie terugleveren? Is de beoogde aanschaf van zonnepanelen besproken met de verzekeraar? Wanneer dat allemaal in orde is, kan een begin worden gemaakt met het zorgeloze genieten.”    

Basisschool De Parel in Drachten van bovenaf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.