DJI
00:56
07-12-2017

Zonnepanelen op maat, in afmeting, vorm, materiaal én kleur

Voor woningen waar standaard zonnepanelen ontoereikend zijn, biedt Navito Energy Solutions sinds begin 2016 innovatieve zonnepanelen op maat die niet alleen perfect aansluiten bij de specifieke wensen en eisen van de woningbezitter, maar ook optimaal rekening houden met energieverbruik, zonnestand, dakhelling en daklocatie.

Waar veel zonnepanelen in massa worden geproduceerd, in de vorm van rechthoekige panelen met een standaard maatvoering, voorziet Navito Energy Solutions particuliere woningbezitters, bouwbedrijven en architecten van een oplossing op maat, zowel in afmeting, vorm, materiaal als kleur. Waarmee zonnepanelen toereikend worden voor iedere dakvorm, waarbij naar wens het complete dak kan worden gevuld. Bitumen, dakpannen of andere dakbedekkingen zijn in dat geval niet meer nodig.

Voor elke vraag een oplossing
“Iedere module wordt ontworpen op basis van de wensen en eisen van de klant”, vertelt Daniël Poolman, Sales Director bij Navito Energy Solutions. “Zo ontstaat er voor elk project een uniek zonnepaneel. Rechthoekig, vierkant of rond, volledig vlak of gebogen, uitgevoerd in glas-glas of met een aluminium frame, in iedere gewenste kleur. Waarbij wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de inmeting en de levering, maar ook voor de montage ter plaatse. Inclusief het monitoringssysteem, waarmee gebruikers niet alleen inzicht krijgen in de opbrengst van hun installatie, maar ook van de verbruiken in hun huis én hoeveel procent van die verbruiken door de zonnepaneelinstallatie wordt ingevuld. Naar wens koppelen we tevens een plug-and-play accupakket aan de installatie, wat richting de toekomst zeer interessant kan zijn.”

Gegarandeerde hoge kwaliteit
Niet alleen de zonnepanelen zelf, maar ook de omvormers en andere elementen van de installatie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, benadrukt Poolman. “Waarmee we een duurzame, esthetische en optimaal functionerende installatie garanderen.”

Tekst: Lieke van Zuilekom     Beeldmateriaal: Navito Energy Solutions

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

WAGO Cloud Data Controlluchtkanalen