Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Zeer compleet uitgeruste gas detectoren

Zeer compleet uitgeruste gas detectoren

Bacharach’s MGS-550 gas-lekdetector combineert elektrochemische, halfgeleider, katalytische en infraroodsensoren in één platform om lekdetectie mogelijk te maken.

Dit voor zowel de nieuwe #koelgasmiddelen, met lage GWP (Global Warming Potential) als ook de natuurlijke koelmiddelen. De detectoren zijn geschikt voor gebruik in de vaak barre omstandigheden in de machine kamers van de industriële koeling.

De MGS-550 kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk gebouwbeheersysteem (GBS). Met de Modbus RTU-interface kan de gebruiker de  unit programmeren en configureren op afstand via het GBS. Toegang op afstand geeft volledige controle over de gebruiker bij gebruik van #Modbus. Uiteraard is ook  stroom of volt analoge uitgang mogelijk de industriele uitlezing. (4-20mA)

Door de 3 standaard geïntegreerde relais,  in elk instrument vermindert de behoefte aan alarmapparaten en daardoor beperkt je ook de bedrading van en naar een centraal besturingssysteem. Door de geïntegreerde relais, kan de #Bacharach MGS-550 als stand-alone controller worden gebruikt. Elk relais kan individueel worden geprogrammeerd om alarmapparaten te activeren en acties afzonderlijk of als een redundant systeem. De eenvoudige menustructuur is identiek, ongeacht het type gebruikte sensoren, waardoor de kosten en hoeveelheid tijd voor training worden verminderd installatie of tijdens onderhoud.

De MGS-550 van Bacharach biedt de flexibiliteit om op elk gewenst moment een tweede sensor toe te voegen zonder dat er extra controllers nod ig zijn. Elke sensor kan op afstand worden gemonteerd van het hoofdinstrument tot een afstand van 5 meter.   De MGS-550 voldoet aan de vereisten van EN 378 en ASHRAE 15.

Voor meer info:

CaTeC b.v.
Turfschipper 114
2292 JB  Wateringen
0174 272330

[email protected]

www.catec.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.