prikgo fudura kopieren
00:33
08-10-2019

Workshop voor architecten over laadpalen | Aangepaste datum!

Op dinsdag 12 november (ipv vrijdag 1 november) organiseert Fudura een workshop speciaal voor architecten over alle aspecten rondom laadpalen. Van esthetiek tot wetgeving en van klantvraag tot duurzaamheidslabels.

Elektrisch vervoer speelt in Nederland een steeds belangrijkere rol. Dit heeft ook haar weerslag op gebouwen en dus op architecten. Het Bouwbesluit 2020 is daar een goed voorbeeld van.

Dankzij het brede programma met diverse sprekers krijgen de architecten de juiste tools aangereikt om direct aan de slag te gaan. Zo helpt Fudura onder andere met het klein bestek en eventueel extra informatie over de techniek en mogelijkheden.

Aanmelden
De workshop vindt plaats in het Microlab te Eindhoven en is enkel toegankelijk voor architecten. De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht wegens een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden of meer informatie tref je hier aan.

Over Fudura
Fudura verzorgt, als marktleider, voor ruim 25.000 klanten oplossingen op het gebied van energiemeetdiensten en -infrastructuur zoals transformatoren, schakelaars en laadpalen. Fudura gelooft in een wereld waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

tcmi square    kopierenviega afpersstop  kopieren