Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

WOLF RM-2 ruimtethermostaat. De juiste aanvulling in een Smarthome

rm-2_perspectief-kopieren

13 juli 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Speciaal voor de aansturing en bediening van WOLF warmtebronnen en WOLF-woonhuisventilatiesystemen introduceert WOLF de nieuwe ruimtethermostaat RM-2. Geheel passend binnen het WOLF-design maakt de RM-2 een breed scala aan individuele instellingen mogelijk met een zeer eenvoudige bediening.

Volledige integratie in de WOLF-regelsystemen 

Met de RM-2 zijn twee elementaire functies mogelijk. De RM-2 kan dienen als afstandsbediening voor alle verwarmings- en mengcircuits in combinatie met de BM-2 regelaar, zodat tot zeven verwarmings- en mengcircuits kunnen worden aangestuurd en verschillende temperatuurzones gerealiseerd kunnen worden. De gewenste kamertemperatuur kan direct en eenvoudig worden aangepast. Indien een WOLF woonhuisventilatiesysteem is aangesloten wordt op het display aangegeven wanneer de filters gewisseld dienen te worden.

smartset kopieren

De RM-2 is ook toe te passen op verwarmings- en ventilatiesystemen, waarbij geen andere regelaar zoals een BM-2 is geïnstalleerd. Individuele dagprogramma’s voor verwarming, warmwater en zelfs ventilatie kunnen worden ingesteld inclusief vakantieprogramma.

De RM-2 herkent zijn functie automatisch waardoor niets meer in de weg staat voor een snelle en ongecompliceerde installatie.


Voor meer informatie:

WOLF Energiesystemen B.V. 

Tel:  038-333 50 86

www.wolf.eu
info-nl@wolf.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%