Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WOLF partner van Gezond Binnen

WOLF partner van Gezond Binnen

WOLF is als leverancier van duurzame energiesystemen aangesloten als partner van Gezond Binnen. Gezondbinnen.nl is een functioneel platform vol tips en adviezen over een gezond binnenklimaat. Op dit platform vindt men belangrijke informatie en praktische tips over hoe men een gezond binnenklimaat kan creëren in huis, op het werk of in de klas.

Partners met een missie

Als partner van Gezond Binnen onderstreept WOLF het belang van een gezond binnenklimaat. Daarmee levert de organisatie een bijdrage aan de missie van de initiatiefnemers van het platform: Het creëren van meer bewustzijn in de samenleving voor een gezond binnenklimaat. “Door onze krachten te bundelen en onze kennis & expertise te delen met andere samenwerkingspartners hopen wij een grote impact te hebben en de samenleving bewust kunnen maken van de noodzaak voor een gezond binnenklimaat”, aldus Tom Melching, Business Unit manager Klimaattechniek bij WOLF.

In veel situaties ligt de luchtkwaliteit onder de minimumnorm

Tachtig procent van de tijd brengt men gemiddeld genomen binnen door: in huis, op school of op het werk. In veel woningen, scholen en ook regelmatig in vergaderruimtes van kantoren ligt de luchtkwaliteit echter onder de minimumnorm die de Gezondheidsraad stelt. Fijnstof, schimmels en andere schadelijke stoffen tasten onze gezondheid, vitaliteit en productiviteit aan. Met de juiste kennis en technologie is een gezond binnenklimaat voor iedereen mogelijk. Dat is de reden waarom initiatiefnemers en ondersteuners van het Platform Gezondbinnen.nl, opkomen voor een beter binnenklimaat.

Een platform voor iedereen die het binnenklimaat wil verbeteren

Op Gezondbinnen.nl worden de beste randvoorwaarden gedeeld om binnen wonen, werken, leren en leven gezond te maken. Kennis en expertise over een gezond binnenklimaat worden er gebundeld en er staan praktische tips voor iedereen om het binnenklimaat te verbeteren. Daarmee draagt het platform bij aan een betere gezondheid, meer vitaliteit en een hogere productiviteit. “Het is algemeen bekend dat gezonde lucht en voldoende daglicht essentieel zijn voor onze gezondheid en leer- en werkprestaties. In dat kader pleiten wij ervoor dat gezondheid en welzijn zwaarder gaan meewegen in wet- en regelgeving in de gebouwde omgeving”, zo staat te lezen op het platform.

Een ongezond binnenklimaat. Dat moet veranderen en dat kan veranderen

De initiatiefnemers en partners zetten zich samen in voor een gezonder binnenklimaat voor iedereen, door:

  • Het verhogen van het inzicht in en het bewustzijn over binnenklimaat, op een toegankelijke en onafhankelijke manier;
  • Het bieden van praktische tips, voor iedereen die zijn/haar binnenklimaat wil verbeteren;
  • Het tonen van voorbeelden uit de eigen bedrijfsvoering, hoe kleine veranderingen leiden tot een gezonder binnenklimaat;
  • Het ondersteunen en verrichten van onderzoek, om onontdekte kansen ter verbetering van ons binnenklimaat te ontsluiten.

Kijk voor meer informatie op: www.gezondbinnen.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.