Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WOLF introduceert de lucht/water-warmtepomp cha-monoblock

WOLF introduceert de lucht/water-warmtepomp cha-monoblock

Ter uitbreiding van het assortiment warmtepompen introduceert WOLF de nieuwe lucht/water-warmtepomp CHA-monoblock. Met de CHA-monoblock brengt WOLF een robuust product geschikt voor hoge temperatuur verwarming, speciaal ontwikkeld voor een eenvoudige installatie en extra lange-termijn gebruik.

Standaard koelen en verwarmen tot 70 °C.
WOLF heeft met de CHA-warmtepomp een toekomstbestendige warmtepomp ontwikkeld dankzij het gebruik van het natuurlijk koudemiddel R290 (propaan) . R290 heeft als grote voordeel dat het niet schadelijk is voor het milieu en daarmee wordt deze warmtepomp van WOLF ontzettend duurzaam. De CHA is speciaal ontwikkeld voor hoge temperatuur verwarming. Daarmee kan de warmtepomp aangesloten worden op bestaande radiatoren, indien de woning aan randvoorwaarden zoals een goede isolatie van wanden, dak en vloer en isolerend raamwerk voldoet.

Weersbestendig en geruisloze werking.
Tijdens het ontwerp van het CHA-monoblock is een perfecte mix ontstaan tussen een aantrekkelijk design van de buitenunit en functionaliteit met talrijke technische details, zoals een langzaam draaiende ventilator met uilenvleugelconstructie,  geleidingsgeometrie en inbedding van de componenten in een geluidsisolerende EPP-kern. Zowel de eindgebruiker als de omgeving ervan zullen niet gehinderd worden door het geluid van de warmtepomp.Door de toepassing van de compacte afmetingen en de praktische draagconsole wordt de montage vereenvoudigd.De hydraulische aansluiting kan naar keuze aan de onderzijde of aan de achterzijde worden uitgevoerd, afhankelijk van de bouwkundige omstandigheden en de wensen van de eindgebruiker.
Met een stabiele behuizingsconstructie en een UV-bestendige poedercoating is de warmtepomp bestand tegen de zwaarste omgevingscondities. De verhoogde vloerconsole zorgt voor een probleemloze werking in gebieden met een hogere sneeuwvalintensiteit.

Standaard een betrouwbare vermogensreserve
Het standaard ingebouwde e verwarmingselement van 9 kW, dat wordt geregeld op basis van de vraag, dient als betrouwbare vermogensreserve voor lange koude periodes. De verdamper is standaard voorzien van Blue-Fin coating. Daarmee wordt de verdamper optimaal beschermd en ontstaat minder snel rijpvorming. De ontdooicyclus wordt hierdoor korter, wat weer ten goede komt aan het rendement.

Aangename warmte in de winter en zachte verkoeling in de zomer
Dankzij het standaard gebruik van invertertechnologie verwarmt en koelt de warmtepomp met ideale modulatie. Dit zorgt voor aangename warmte in de winter en zachte verkoeling in de zomer. De CHA kan op een vloerverwarmingssysteem of bestaande (LT-) radiatoren aangesloten worden.

CHC-monoblock: een compact geheel
De CHA-monoblock warmtepomp is er in twee varianten. De CHA-07 en de CHA-10, met een vermogensbereik van resp. 7 en 10 kW. Het monoblock kan optimaal worden gecombineerd met de WOLF CHC-warmtepompcentrale. de CHC-monoblock maakt een bijzonder plaats besparende en snelle installatie mogelijk met een nette uitstraling (incl. warmwater-, buffer- en expansievat). Met tien modulaire varianten is de CHC-monoblock aan te passen aan ieders behoeften en aan elk bouwproject.

Met het WOLF woonhuisventilatiesysteem kan het uitgebreide warmtepompsysteem worden gecomplementeerd tot  een complete woonhuistechniekcentrale met minimale ruimtevereisten.

Flexibiliteit en connectiviteit
Met de WOLF Smartset App of Smartset Portal kunt u eenvoudiger dan ooit tevoren innovatieve WOLF verwarming- en woonhuisventilatie producten bedienen. Een connectie met Amazon’s digitale assistent Alexa, Afriso & Homee smarthome systeem, Eltako BSC smarthome systeem of met het wibutler-Smarthome Systeem is eenvoudig te maken en ook koppeling aan een KNX systeem voor integratie in een domotica oplossing behoort tevens tot de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.