Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
VSK 2020

Win douche-wc TECEone op VSK 2020

unknown-1

21 januari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De highlight bij TECE Nederland is de douche-wc TECEone. Naast het zien en beleven van de douche-wc met behulp van o.a. een Photobooth, kunt u bovendien meedoen aan de TECEone beursactie. U maakt kans op een complete TECEone inclusief wc-bedieningsplaat en miniboiler.

De technologie van de fraai ontworpen douche-wc TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige en snelle installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water en de hoeveelheid stelt men eenvoudig met twee knoppen in. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig.

Tevens introduceert TECE drie nieuwe kleuren van de serie TECEdrainprofile doucheprofielen: Black Chrome, Gold Optic en Red Gold. Elke kleur is leverbaar in een gepolijste en geborstelde uitvoering. Om een harmonieus en eenduidig ontwerp te creëren zijn de nieuwe kleuren afgestemd op de armaturen van Hansgrohe Axor. Maak het geheel visueel perfect met de TECEsquare wc-bedieningsplaat die in dezelfde drie accentkleuren leverbaar is.

Voor zowel moderne badkamers en toiletten als openbare toiletruimten, introduceert TECE de serie TECEsolid wc- en urinoirbedieningsplaten. De minimalistische vormgeving is rond, elegant en extra robuust dankzij het 2 mm dikke metalen front. De wc-bedieningsplaat is voorzien van twee toetsen en is daarmee geschikt voor de waterbesparende duo-spoeltechniek. Het front is leverbaar in geborsteld roestvast staal (met of zonder anti-fingerprint coating), glanzend wit, mat wit en glanzend chroom. De urinoirbedieningsplaten levert TECE zowel in een handbediende als een infrarood versie.

TECE presenteert al haar leiding- en vloerverwarmingssystemen, alsook haar sanitair- en prefab systemen.

VSK Jaarbeurs, Utrecht: Hal 7, stand E026.

www.tece.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht