Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Wil je snel meters maken met weinig handelingen?

e-mail-banner-okt-lh28-kopieren

7 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op zoek naar slimme oplossingen? Of wil je een bestaande installatie gemakkelijk uit kunnen breiden? Kom langs op onze stand (nr. 90) op de TU Boot en maak kennis met onze Slim & Snel Installeren oplossingen.

Met minder handjes meer werk verrichten
De hoeveelheid werk op de bouw neemt de komende jaren alleen maar toe. Tegelijkertijd zijn er steeds minder mensen beschikbaar om de werkzaamheden uit te voeren. Met de Slim en Snel Installeren oplossingen van Hemmink kun je snel meters maken met weinig handelingen en een bestaande installatie gemakkelijk uitbreiden. Kortom: met minder handjes meer werk verrichten. Op de nieuwe TU Boot 2019 (16 oktober t/m 27 november) laat Hemmink je graag kennis maken met de mogelijkheden.

Modulair inzetbare producten
Binnen Slim en Snel Installeren bundelt Hemmink de merken Adels, JMV, Schnabl en Wiska. Deze merken bieden modulair inzetbare producten die samen een efficiënte installatie met buis of kabel mogelijk maken. De producten zijn van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.

Combineren is de oplossing, een voorbeeld
Wat doe je wanneer je een opdracht krijgt voor bijvoorbeeld de aanleg of een uitbreiding van een datasysteem in een bestaand pand? Met een verlaagd systeemplafond waarboven alles geïnstalleerd moet worden en waar je in het gunstigste geval nog net mag boren? De opzetveerklem van JMV is dan de oplossing. Gecombineerd met de Euro-Clip (EC) en kabelgootclip (ESV) van Schnabl, connectoren van Adels en de kabeldoos WHK608 van Wiska is dit een uitstekende oplossing om snel, stofvrij en zonder geluidsoverlast een datasysteem aan te leggen in bestaande kantoren, (zorg)instellingen, hotels, etc.

Data en locaties
Bekijk het vaarschema van de compleet vernieuwde TU Boot op onze website en vraag daar je gratis toegangsbewijs aan.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht