Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Wij hebben alle monteurs van A tot Z ontzorgd’

‘Wij hebben alle monteurs van A tot Z ontzorgd’

Groothandel Technische Unie heeft in opdracht van installatiecombinatie i4Care (ENGIE Services en Unica) de technische materialen voor het nieuwe Amphia Ziekenhuis geleverd. Van de kabeldraagsystemen tot en met de schakel- en bevestigingsmaterialen, verlichting en ventilatie-installaties.

“Wij zijn onder meer geselecteerd vanwege onze slimme en efficiënte projectaanpak”, vertelt Frans Reijerse, Manager Verkoopkantoor bij Technische Unie. “Dit uit zich niet alleen in een uitgekiende productselectie, maar ook in een uitstekende projectbegeleiding. Afhankelijk van de bouwfase waren steeds tussen de 1 en 5 logistieke medewerkers van Technische Unie op de bouw aanwezig om alle installatiemonteurs just-in-time en just-in-place van de juiste materialen te voorzien. De materialen werden in daghoeveelheden aangeleverd in handige materiaalkasten of op verrijdbare dolly’s, zodat de monteurs zo efficiënt mogelijk hun werkzaamheden konden uitvoeren. Bovendien had de installatiecombinatie te maken met vaste contactpersonen. Zowel op de bouw als in ons verkoopkantoor in Breda, dat tevens fungeerde als materiaalhub.”

tu msu kast met monteur kopieren

Afhankelijk van de bouwfase waren steeds tussen de 1 en 5 logistieke medewerkers van Technische Unie op de bouw aanwezig om alle installatiemonteurs just-in-time en just-in-place van de juiste materialen te voorzien.

 

De verlichtingsinstallaties en het schakelmateriaal zijn vooraf door Technische Unie geassembleerd en stekerbaar op het project aangeleverd, vertelt Reijerse. “Hierdoor werd niet alleen kostbare montagetijd bespaard, maar werden ook aansluit- en faalkosten tijdens de bouw tot een minimum gereduceerd. Het koppelen van de juiste stekerverbindingen was voldoende. Daarmee hebben wij installatiecombinatie i4Care volledig en naar volle tevredenheid ontzorgd. We zijn niet voor niets ‘de Mogelijkmakers’.”

Kijk voor meer informatie over de samenwerking én slimme projectaanpak van Technische Unie op https://youtu.be/AZyPBQTJZ20.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.