led limiter
00:38
28-05-2019

WEL LED, GEEN LAST!

Ledverlichting; het is heel duurzaam, maar zorgt voor de nodige problemen bij bestaande en bij nieuwe installaties. Vervang je bij bestaande installaties tl door led, dan schakelen de installatieautomaten uit als gevolg van de veel hogere inschakelpiek. Bij het ontwerpen van nieuwe installaties die met led worden verlicht, moet de installateur kiezen tussen een beperkte belasting per groep of voor het toepassen van kostbare schakeloplossingen.

Dankzij de Led Limiter van Isolectra behoren deze problemen tot het verleden. De Led Limiter beperkt de inschakelstroom en maakt daarmee het installeren van ledverlichting in nieuwbouw- en renovatieprojecten veel eenvoudiger en voordeliger. Bij het verbouwen van bestaande bouw naar ledarmaturen, is er naast de Led Limiter verder niets nodig. Bij het toepassen van de Led Limiter in nieuwbouw kan de installatie toe met aanzienlijk minder groepen en is er dus ook minder kabel nodig.

De Led Limiter is beschikbaar met Wieland GST18i3®-connectoren, en is 5 keer sneller, eenvoudig en foutloos te installeren tussen de sensor en de ledverlichting. Zo blijft de duurzame sensorfunctie gewoon in tact.

Meer weten?

Kijk op https://isolectra.nl/content/nieuw-de-isolectra-led-limiter of bel naar 010 285 52 00 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

StabicadEnergie efficiënteverwarming,ventilatieenkoelingvandewoning