Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Webinar – Zo werkt de Wkb in de praktijk!

Webinar – Zo werkt de Wkb in de praktijk!

Hoe voorkom je dat de Wkb straks een buikpijndossier wordt? Bij Ubbink zijn we al volop bezig met pilotprojecten. Dat doen we samen met aannemers en installateurs, waar ook de kwaliteitsborger bij betrokken is.

Kwaliteitsslag maken

Wat hebben we tot nu toe geleerd? En waar moet jij straks als aannemer of installateur op letten bij de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen? In het webinar ‘Zo werkt de Wkb in de praktijk’ praten we je in een uurtje helemaal bij. Aan het woord komen onder andere  een aannemer en installateur die samen met ons al volop bezig zijn met pilotprojecten; met checklists en het opbouwen van een dossier. Zoals dat straks ook gaat. En we laten natuurlijk ook de kwaliteitsborger aan het woord.Wat opvalt is dat er veel werk gaat zitten in de voorbereidende fase. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een goed werkplan? En hoe stem je als aannemer en installateur zaken op elkaar af? Ook hebben we de checklist zo gemaakt dat cruciale aandachtspunten voor de producten van Ubbink daar goed in staan. Zodat die goed gecontroleerd kunnen worden, waardoor je met elkaar een extra kwaliteitsslag kunt maken.

Delen ervaringen

Alle ervaringen die we de afgelopen maanden hebben opgedaan in pilotprojecten willen we graag met je delen in het webinar ‘Zo werkt de Wkb in de praktijk’. Net als verdere kennis die we de komende maanden opdoen, wanneer aannemers en installateurs in de pilots aan de slag gaan met de door ons verrijkte checklists. Een webinar vol tips en tricks, waarbij er natuurlijk volop de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Wil je in een uur door ons helemaal bijgepraat worden, zodat je straks klaar bent voor de Wkb?
Geef je dan nu op!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.