Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Webinar hygiënisch ontwerp in de voedingsmiddelenindustrie

13 augustus 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De aandacht voor voedselveiligheid neemt elk jaar toe, bij voedselverwerkende bedrijven maar ook bij engineers en machinebouwers. Toch lezen we in de media nog steeds over terugroepacties van fabrikanten vanwege een Listeria of salmonellabacterie in voeding. Hoe kun je als voedselverwerkend bedrijf bacterievorming en besmetting voorkomen? En hoe kun jij als engineer bijdragen aan de ontwikkeling van een machine voor de food industrie?

In een uur tijd neemt gastspreker Wouter Burggraaf, expert op het gebied van hygiënisch ontwerpen, je mee in de bespreking van allerlei herkenbare en minder herkenbare problemen m.b.t. voedselveiligheid en hygiëne in de fabriek.

Meld je aan voor dit gratis webinar!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht