Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Webinar hygiënisch ontwerp in de voedingsmiddelenindustrie

Webinar hygiënisch ontwerp in de voedingsmiddelenindustrie

De aandacht voor voedselveiligheid neemt elk jaar toe, bij voedselverwerkende bedrijven maar ook bij engineers en machinebouwers. Toch lezen we in de media nog steeds over terugroepacties van fabrikanten vanwege een Listeria of salmonellabacterie in voeding. Hoe kun je als voedselverwerkend bedrijf bacterievorming en besmetting voorkomen? En hoe kun jij als engineer bijdragen aan de ontwikkeling van een machine voor de food industrie?

In een uur tijd neemt gastspreker Wouter Burggraaf, expert op het gebied van hygiënisch ontwerpen, je mee in de bespreking van allerlei herkenbare en minder herkenbare problemen m.b.t. voedselveiligheid en hygiëne in de fabriek.

Meld je aan voor dit gratis webinar!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.