Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Walraven. The value of smart.

Walraven. The value of smart.

Walraven werd opgericht in 1942 en is inmiddels na ruim 75 jaar een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche. Wij zijn gedreven om simpele, maar slimme productsystemen te ontwikkelen. Met ons brede productassortiment en jarenlange expertise zijn wij in staat om complete oplossingen te bieden voor ieder project, hoe groot of complex ook.

Slimme systeemoplossingen

Walraven staat in verbinding met u en de markt om uw wensen zo goed mogelijk te begrijpen. Wij weten hoe belangrijk het is dat zelfs de kleinste onderdelen hun werk goed doen en uw werk gemakkelijker en effectiever maken. Wij gebruiken onze expertise om slimme oplossingen te bieden die waarde toevoegen op het gebied van bevestigings-, brandwerende en sanitaire toepassingen.

Als producent behouden wij controle over het volledige proces; van concept tot productie en van service tot technische ondersteuning. Door continue ontwikkeling van haar productsystemen, het delen van kennis, het verder denken dan alleen onze producten en het binden van onze klanten door uitstekende service kunnen wij onze filosofie blijven uitdragen: waarde creëren op een slimme manier.

Bevestigingssystemen

Walraven biedt een uitgebreid assortiment aan bevestigingssystemen met oplossingen met daarin onder andere beugels voor de bevestiging van allerlei soorten buizen, railsystemen voor lichte en (middel)zware toepassingen, Heavy en Light Duty Ankers, dakmontage systemen en vele soorten accessoires voor uiteenlopende toepassingen.

Brandwerende Systemen

Naast het assortiment op gebied van bevestigingstechniek, biedt Walraven met het assortiment Brandwerende Systemen een uitgebreid pakket aan afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het assortiment omvat diverse typen brandmanchet, brandwerend schuim, brandwerende coating, kit en mortel voor het brandwerend, rookdicht en geluidsisolerend afdichten van legio situaties.

Sanitairsystemen

Walraven biedt daarnaast vele innovatieve producten op het gebied van sanitair, waaronder een grote verscheidenheid aan voorwandsystemen. Daarnaast is Walraven exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux.

Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

Samen vinden we de beste oplossing voor uw installatieprojecten

Naast het uitgebreide productassortiment helpt Walraven u bij het vinden van de beste oplossing voor uw installatieprojecten. Het Walraven Project Engineering Team heeft ruime ervaring in het oplossen van technische vraagstukken. Onze Engineers kunnen u een voorstel doen gebaseerd op calculaties, inclusief AutoCAD tekeningen en stuklijsten, op basis van uw individuele wensen.

Kortom, Walraven is uw partner voor innovatieve oplossingen! Kijk voor meer informatie op www.walraven.com/nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.