Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WAGO veldbuscouplers Modbus TCP/UDP met nieuwe functies

WAGO veldbuscouplers Modbus TCP/UDP met nieuwe functies

WAGO heeft de beproefde veldbuscouplers Modbus TCP doorontwikkeld en uitgerust met een aantal nieuwe functies. Eén ding is echter hetzelfde gebleven: net als bij het voorgaande model 750-352 verbindt de coupler de omvangrijke WAGO I/O-modules van de serie 750 betrouwbaar met het wijdverbreide veldbusprotocol Modbus®. De aansluiting van couplers en I/O-modules is bijzonder eenvoudig, aangezien de coupler alle aangesloten I/O-modules herkent en op basis hiervan een lokale procesbeschrijving opstelt. Een combinatie van verschillende analoge ingangs- en uitgangsmodules en digitale ingangs- en uitgangsmodules wordt correct herkend.

De nieuwe veldbuscoupler 750-362 van WAGO is uitgerust met een zeer performante hardware. Reeds tijdens het booten wordt duidelijk dat de coupler een stuk sneller opstart. Naast het Modbus TCP-protocol ondersteunt de coupler ook het Modbus UDP-protocol. Om met één Modbus-query n slaves te activeren, kan deze tot wel vijf multicastadressen voor Modbus UDP benutten.

Met deze couplers heeft de gebruiker de multicastaanvragen te allen tijde onder controle. Om een overbelasting van het net door aanvragen te vermijden, kunnen deze uitgeschakeld worden. En bijzonder belangrijk voor de gebruiker: de couplers kunnen eenvoudig en zonder externe tools worden bediend.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.