Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WAGO Kontakttechnik presenteert een eigen digitaal evenementenplatform

WAGO Kontakttechnik presenteert een eigen digitaal evenementenplatform

WAGO Kontakttechnik start met een grootschalig digitaal project. Het bedrijf uit het Duitse Minden heeft een eigen interactief evenementenplatform ontwikkeld om in contact te komen met professionals uit de sector. Deze maand viert de “WAGO Hub” zijn première met het eerste grote evenement.

Het première-evenement – WAGO Live SPS

Onder het motto “OPEN FOR YOUR DIGITAL FUTURE” vindt het eerste digitale live-evenement plaats op het nieuwe platform. Van 17 tot 19 november worden tijdens de WAGO Live SPS exclusieve live-discussierondes en lezingen over brancherelevante en inspirerende thema’s gehouden. Na de gratis aanmelding bij de WAGO Hub kunnen de deelnemers kennismaken met producten en oplossingen voor individuele behoeften en actief deelnemen aan bijvoorbeeld live-vakcolleges. De hoogtepunten op het gebied van automatisering, interface-elektronica en verbindingstechniek worden in ongeveer 20 programmaonderdelen tot leven gebracht. Tijdens én na het evenement is er ook de mogelijkheid om rechtstreeks met experts te praten via live-chats en discussierondes én om persoonlijk advies te krijgen.

Industrial Internet of Things

IoT wordt steeds belangrijker en verandert in hoog tempo de industriële automatisering. Tijdens WAGO LIVE SPS 2020 zijn er vele interessante keynotes over Internet of Things.

“We zijn erg blij dat we de WAGO Live SPS kunnen aanbieden als start van een uitgebreide reeks evenementen in de WAGO Hub. In de toekomst zullen we het hele jaar door digitale live-evenementen over relevante onderwerpen organiseren en het platform verder uitbreiden”, aldus Sven Hohorst, CEO van WAGO.

Het evenementenplatform – WAGO Hub

“Klantgerichtheid is ons hoogste credo. Digitale formaten spelen een belangrijke rol bij het informeren en communiceren, individueel en op een manier die past bij de doelgroep. Met de WAGO Hub hebben we een nieuw digitaal huis gecreëerd voor onze eigen evenementen, interactieve communicatie en presentaties – voor een nog betere klantbeleving”, zegt Christian Sallach, CMO & CDO van de WAGO-groep.

In de toekomst zullen hier branche-overstijgende toepassingen worden gepresenteerd door specialisten en topgasten. Naast live-discussierondes en lezingen zijn er ook andere diverse formats gepland zoals webinars, workshops en podcasts. Exclusieve inhoud en inzichten op het gebied van automatisering, interface- en verbindingstechnologie zullen beschikbaar zijn voor geregistreerde deelnemers.

Meer informatie: https://www.wago-hub.com/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.