Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WAGO heeft de serie stroomomvormers nu écht compleet

WAGO heeft de serie stroomomvormers nu écht compleet

Meten – direct aan de voeding

WAGO heeft het assortiment aan hogestroom-doorgangsklemmen uitgebreid met een stroomomvormer met spanningsaftakking voor de doorgangsklem 185 mm². De serie stroomomvormers is nu dus écht compleet. Naast de reeds beschikbare varianten 50 mm² en 95 mm² is nu ook een stroomomvormer met spanningsaftakking voor de doorgangsklem 185 mm² beschikbaar. Met dezelfde inbouwbreedte als de hogestroom-rijgklem kan een betrouwbare energiemeting hierdoor ook in kleine ruimten gerealiseerd worden.

Aangezien de stroomomvormer net zo breed is als de hogestroom-doorgangsklem, heeft de stroomomvormer in de schakelkast vrijwel geen extra ruimte nodig. De montage kan eenvoudig en snel worden uitgevoerd, aangezien de stroomomvormer in de brugschacht direct op de klem kan worden gestoken.

De geïntegreerde stroomomvormer werkt met een omzettingsverhouding van 350 A / 1 A en voldoet aan de nauwkeurigheidsklasse 0,5 conform DIN EN 61869-2. In het redundant uitgevoerde spanningspad is een beveiliging met melder geïntegreerd die de aangesloten meetapparaten beschermt. De stroomuitgangen zijn voorzien van aansluitingen voor het kortsluiten van de omvormer en het bruggen van het sterpunt. Extra klemmenblokken voor de aansluiting zijn daarom niet nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.