Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WAGO breidt TOPJOB® S-aansluitklemmensysteem uit

WAGO breidt TOPJOB® S-aansluitklemmensysteem uit

Nieuwe 2-etageklemmen met drukknop

WAGO heeft het assortiment aan 2-etageklemmen uitgebreid met varianten met een drukknop. De uitbreiding van het aanbod aan 2-etageklemmen uit de serie TOPJOB® S met verticale geleiderinvoer, biedt de gebruiker de mogelijkheid om gebruik te maken van een compleet systeem met één bedieningswijze.

Net als bij de reeds verkrijgbare 2-etageklemmen met rechte geleiderinvoer met bedieningsopening wordt de geleider bij deze variant verticaal aangesloten en wordt de drukknop eveneens verticaal bediend. Hierdoor is de bedrading van aansluitklemmen, bijvoorbeeld in aansluitdozen met slechts weinig ruimte voor het bedieningsgereedschap, wel zo comfortabel. De drukknoppen zijn oranje en zijn dan ook eenvoudig te herkennen – tijdens de bedrading een duidelijk voordeel. Net als bij alle andere klemmen met een drukknop kan het bedieningsgereedschap ook bij de 2-etageklemmen vrij gekozen worden. Dankzij de push-in CAGE CLAMP®-aansluittechniek kunnen massieve, meeraderige en fijnaderige geleiders met adereindhuls ook direct aangesloten worden.

De markeringsstroken zijn optimaal afgestemd op de klemmen, zodat alle markeringstaken snel uitgevoerd kunnen worden. De markeringsstroken kunnen hierbij over één, twee of drie regels gemarkeerd worden en zorgen zo voor een beter overzicht. Voor de nieuwe 2-etageklemmen met drukknop is bovendien het omvangrijke toebehoren van het TOPJOB® S-aansluitklemmensysteem van WAGO beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.