Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Voor iedere ruimte en iedere vraag een passende paneelradiator’

‘Voor iedere ruimte en iedere vraag een passende paneelradiator’

Producent van designradiatoren, ventilatie en vloerverwarming Vasco Group is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Waaronder Brugman, een kwaliteitsmerk voor paneelradiatoren, kolomradiatoren en toebehoren dat alle voordelen van de vooruitstrevende Vasco-organisatie biedt.

Brugman paneelradiatoren staan al meer dan 50 jaar synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie. Het assortiment omvat kwalitatief hoogwaardige paneelradiatoren voor toepassing in woon- én werkomgevingen. “Met een breed gamma modellen, afmetingen, aansluitingen, ophangsystemen en kleuren levert Brugman letterlijk voor iedere wens en iedere ruimte wat wils”, vertelt Hans Buitenhuis, Key Account Manager bij Vasco Group. “Zeer populair zijn de Brugman Compact en Centric radiatorcollecties, die beiden voorzien zijn van strakke zijpanelen en een stijlvol bovenrooster met lamellen. De lamellen zorgen voor een mooie esthetiek. Doordat ze in de lengterichting liggen, bieden de lamellen bovendien een optimale stabiliteit aan het rooster.” Het verschil tussen de collecties zit voornamelijk in het aantal aansluitpunten. “Waar de Compact is voorzien van vier aansluitmogelijkheden, heeft de Centric twee extra aansluitpunten midden-onder waarop eenvoudig een H-blok gemonteerd kan worden.”

Duurzame E-collectie

Hoge ogen gooien ook de elektrische paneelradiatoren uit de E-collectie, waarmee Brugman een oplossing biedt voor o.a. bijna-energieneutrale woningen en passiefhuizen. “In Nederlandse woningen wordt steeds vaker lage temperatuur verwarming toegepast”, vertelt Buitenhuis. “Bijvoorbeeld in combinatie met vloerverwarming, dat volgens velen de meest comfortabele manier van verwarmen is. Echter heeft vloerverwarming een trage reactietijd. De combinatie met een elektrische paneelradiator is daarom aan te bevelen, waarbij de paneelradiator met zijn snelle reactietijd voor een extra verwarmingspiek zorgt. Bijvoorbeeld in de woon- of badkamer.” De Brugman E-collectie functioneert perfect in gasloze toepassingen, vertelt hij.
“De paneelradiatoren beschikken ieder over een individuele thermostaat, waardoor gebruikers eenvoudig en snel de gewenste temperatuur kunnen instellen. Zonder gelijk de hele woning te verwarmen. Doordat de thermostaat tactisch is verwerkt in de zijkant van de radiator, kunnen gebruikers hier altijd gemakkelijk bij.”

Brugman paneelradiatoren staan al meer dan 50 jaar synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie.

10 jaar kwaliteitsgarantie

“De Brugman paneelradiatoren combineren techniek en vormgeving tot een praktisch en fraai afgewerkt en hoogwaardig geheel”, vertelt Buitenhuis. “De radiatoren lenen zich zowel voor toepassing in nieuwbouw- als renovatieprojecten en onderscheiden zich door het gebruik van een hoogwaardige staalkwaliteit en een optimaal beschermende KTL-lak en poedercoating. Een sterke en zeer strakke afwerking is het resultaat. Op onze radiatoren wordt standaard een kwaliteitsgarantie van 10 jaar geboden!”

Hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidsgaranties

De afgelopen jaren werden de Brugman paneelradiatoren exclusief door Wasco geleverd. Begin dit jaar is hier groothandel Technische Unie aan toegevoegd. Alle Brugman paneelradiatoren worden in Tubbergen (Nederland) geproduceerd. Dit biedt heel wat logistieke voordelen, zoals een optimale beschikbaarheid en zeer korte levertermijnen. Bovendien kan steeds snel geschakeld worden. Bij de productie wordt sec gebruikgemaakt van Europese A-klasse staal. Elke radiator is ISO 9001-gecertificeerd en beschikt dus over de hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidsgaranties.

Eerste keuze voor installateurs

“Voor alle Brugman paneelradiatoren rekenen wij een vaste 100 Watts-prijs. Dat wil zeggen dat alle prijzen gebaseerd zijn op de wattages van de radiatoren”, vertelt Buitenhuis. “Dit biedt grote voordelen in de calculatiefase. Installateurs kunnen namelijk al op basis van hun capaciteitsberekening een offerte maken, zonder exact te weten welke Brugman paneelradiator uiteindelijk wordt toegepast. Na gunning kunnen zij de juiste producten voor ieder project selecteren, waardoor kostbare tijd in de gunningsfase wordt bespaard. Met twaalf accountmanagers en één countrymanager in de buitendienst, is er altijd een adviseur in de buurt. Niet voor niets zijn de Brugman paneelradiatoren de eerste keuze voor Nederlandse installateurs.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.