Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Vloerverwarming van TECE: alles doordacht, alles getest, alles past Van calculatie t/m montage

Vloerverwarming van TECE: alles doordacht, alles getest, alles past Van calculatie t/m montage

Voor vloer en wand: vloerverwarming TECEfloor

TECE biedt een volledig assortiment voor verwarming en koeling, voor vloer en wand. Voor woningen, kantoren en industriële toepassingen. Dankzij 30 jaar ervaring, de hoge kwaliteitsnormen van de productie en de veelvuldige fabriekstesten, heeft TECEfloor het kwaliteitslabel Silver Line Quality. Dit staat voor een gegarandeerde en constant hoge kwaliteit, duurzaamheid en 100% compatibiliteit van alle onderdelen.

110072_tece_Det_21_4c kopiëren

Unieke modulaire verdelers
Het assortiment verdelers bestaat uit verschillende typen van roestvast staal en unieke modulaire verdelers van kunststof. Deze modulaire verdelers kunnen later eenvoudig worden uitgebreid. De verdelers zijn inzetbaar voor alle voorkomende toepassingen, met of zonder pomp. Daarnaast zijn ze uitgerust met voorgemonteerde groepsafsluiters geschikt voor servomotoren.

Meerlaags dus diffusiedicht
Het assortiment van TECE bestaat uit verschillende meerlagen buizen met aluminium of diffusiedichte tussenlaag. Alle buizen beschikken over het Silver Line Quality (SLQ) label. Een aantal buizen is vervaardigd uit het hoogwaardige basismateriaal PE-RT type II. Daarnaast levert TECE de vernette buis PE-MDXc. Alle buizen hebben een hoge kwaliteit, zijn diffusiedicht volgens DIN 4724/4726, hebben een geringe leidingweerstand, zijn goed bestand tegen scheurvorming, soepel te verwerken en bestand tegen toevoegmiddelen (antivries). De buizen zijn voorzien van klasse-aanduiding 4. Dit houdt in dat de buis een levensduur heeft van 50 jaar wanneer men zich houdt aan de systeemeisen.

RTL box TECE kopiëren

RTL-box in mooi design
De RTL-box van TECE heeft een zeer fraai design met een front van echt glas en een aluminium bedieningsknop. Dankzij het mooie design en de compacte afmetingen hoeft deze RTL-box zich niet te verschuilen en kan prima op een praktisch bedienbare plaats, bijvoorbeeld ter hoogte van een lichtschakelaar, geïnstalleerd worden.

watts vision kopiëren

Draadloos regelsysteem
Uit oogpunt van comfort en energiebesparing levert TECE een draadloos regelsysteem. Dit regelsysteem is universeel inzetbaar voor zowel elektrische als watervoerende vloerverwarmingssystemen en radiatoren. Met dit systeem kan in elke ruimte de gewenste temperatuur worden ingesteld via een digitale ruimtethermostaat, of de programmeerbare bedieningseenheid. De draadloze regeling is snel aan te sluiten en ideaal bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, omdat sleuven frezen en kabels trekken niet nodig is.

750x750bb (1) kopiëren

Handige app
De complete regeling is bovendien via een handige app te bedienen. Hiermee kunt u eenvoudig de temperatuur regelen van elke afzonderlijke ruimte. Wanneer u uitsluitend gebruik maakt van radiatoren om de ruimte(n) te verwarmen is een ruimtethermostaat overbodig en kunt u de temperatuur volledig via de app regelen. Dit scheelt in kosten! Met behulp van de app kunt u standaardprogramma’s instellen om de temperatuur op vaste tijden te verhogen en/of verlagen. Denk bijvoorbeeld aan het standaard verlagen van de temperatuur wanneer u ’s avonds naar bed gaat. De app is geschikt voor bediening op afstand, zodat u ook buitenshuis de verwarming en/of koeling kunt regelen.

Handen te kort?
TECE helpt met tekenwerk en calculaties. Komt u handen te kort dan kan TECE de volledige montage voor u uitvoeren. Dit geschiedt met eigen ervaren en vakbekwame medewerkers.

www.tece.com/nl/leidingsystemen/tecefloor-compleet-systeem

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.