Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Visign-bedieningsplaten: individueel design voor individuele badkamers

Visign-bedieningsplaten: individueel design voor individuele badkamers

Trends zijn er in alle soorten en smaken. De kunst is om daarin de juiste combinatie van techniek en design te vinden. Als het daarbij om de badkamer gaat, heeft Viega veel te bieden met het omvangrijke programma Visign-bedieningsplaten. Vorm en functie komen hierin harmonieus samen.

Badkamers zijn – net als bedieningsplaten – zo veelzijdig als hun gebruikers. Met de Visign for More en Visign for Style series is er voor iedere gebruiker wel een bedieningsplaat die aansluit bij de eigen smaak of stijl. Voor de techniek achter de wand kan worden vertrouwd op het Viega Prevista-programma voorwandelementen. Alle bedieningsplaten uit de Visign-series laten zich combineren met de spoelreservoirs van deze voorwandelementen.

In de meer dan 50 verschillende designvarianten zijn alle mogelijke materialen terug te vinden en de eigen omgeving kan dan ook volledig individueel worden vormgegeven. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om ‘ton-sur-ton’-composities, een natuurlijk design met warme kleuren en pure materialen of een glamourachtige stijl die met heldere contrasten werkt.

Bedieningsplaten

Voor een maximale hygiëne biedt Viega contactloze bedieningsplaten, zoals de Visign for More 205 sensitive en Visign for Style 25 sensitive. (Foto: Viega)

LED-techniek en tegelvlakke inbouw
Net als het onderwerp design heeft ook het thema ‘licht’ vele facetten. Beide komen samen in de Visign for More 202 en Visign for More 205 sensitive die zijn uitgevoerd met moderne LED-techniek. Deze kan als achtergrond-verlichting of oriëntatieverlichting worden toegepast. Bij de varianten Visign for More 201 en Visign for More 204 kan zelfs het deel waar de bedieningsplaat mee wordt ingebouwd in een uitvoering met verlichting worden geleverd. Deze onderstreept nog eens het design en vormt letterlijk en figuurlijk een ‘highlight’ in het badkamerinterieur.

Voor strakke designs kan worden gekozen voor tegelvlakke inbouw. Hiermee gaat de bedieningsplaat visueel op in de wand.

Bedieningsplaten

Design en verlichting komen in verschillende bedieningsplaten samen als achtergrond- of oriëntatieverlichting. Zelfs het inbouwframe kan in verlichte uitvoering worden geleverd. (Foto: Viega)

Schoon en hygiënisch
Bij alle Visign bedieningsplaten hecht Viega veel waarde aan de materialen, zoals glas of roestvast staal. Deze moeten vooral eenvoudig te reinigen zijn. Voor een maximale hygiëne biedt de producent ook contactloze varianten, zoals de Visign for More 205 sensitive en Visign for Style 25 sensitive. Deze starten hun spoeling op het moment dat de hand op enige afstand langs de bedieningsplaat wordt bewogen. Zo worden bacteriën en kiemen op veilige afstand gehouden.

Een speciale inworpschacht voor reinigingstabs draagt verder bij aan de hygiëne. Zo worden spoelblokken overbodig en is een schone en frisse omgeving bij iedere spoeling gegarandeerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.