Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Overig

Viega innovaties voor sneller, veiliger en economischer installeren

Viega_ISH_2019-kopiëren

5 februari 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Viega op ISH 2019: hal 4.0, stand A44 / B44 / B46

Tijdens de internationale vakbeurs ISH, die van 11 t/m 15 maart wordt gehouden in Frankfurt am Main, toont systeemleverancier Viega tal van nieuwe systemen en producten op het gebied van voorwand-, installatie- en afvoertechniek. Daarnaast presenteert het bedrijf haar uitgebreide deskundigheid voor behoud van drinkwaterkwaliteit. Met de innovaties beoogt Viega het installatiewerk en de -methoden zowel in technische als commerciële zin te optimaliseren. De noviteiten worden getoond op de Viega stand in hal 4.0 (standnummer A44/B44/B46).

“Met de nieuwe ontwikkelingen wordt het installeren op locatie niet alleen sneller maar ook veiliger en economischer”, aldus Carl-Jan Jongen, directeur Viega Nederland. “Daar profiteren professionals, gebouweigenaren én gebruikers van.  De ISH is daarbij voor ons de beurs waar we als één van de marktleiders op het gebied van installatietechniek de verbeteringen van ons gehele portfolio presenteren.”

Eén van de aandachtsgebieden op de Viega stand is voorwandtechniek. Daarnaast worden noviteiten getoond voor het snel en veilig installeren van leidingsystemen en nieuwe productoplossingen voor afvoertechniek voor inloopdouches.

Verder wordt voor het eerst een nieuw concept gepresenteerd voor het behoud van drinkwaterkwaliteit; Viega verwacht hiervoor veel internationale belangstelling. Met de nieuwe oplossing worden drinkwaterinstallaties geanalyseerd op basis van de meest recente wetenschappelijke en onderzoeksbevindingen, inclusief energie-gerelateerde criteria. Daarmee wordt niet alleen het behoud van de drinkwaterkwaliteit gegarandeerd, maar kan ook de energie-efficiëntie van grootschalige drinkwaterinstallaties worden verbeterd.

Veilige en rendabele installaties
Met meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd en een productassortiment dat meer dan 17.000 producten omvat, is Viega een gerenommeerde voorloper met innovaties voor de verwarmings-, sanitair- en klimaatindustrie. Die positie zal worden benadrukt tijdens de internationale vakbeurs ISH. Adviseurs, vaklieden en groothandels profiteren gezamenlijk van de praktische toepasbaarheid van de producten en systemen én de bijbehorende service die tijdens de beurs worden getoond.

Uitgelichte afbeelding: Rondom de werkbank op de Viega stand is het altijd druk. Ook dit jaar kunnen bezoekers hier weer kennismaken én ervaring opdoen met de nieuwste ontwikkelingen van de systeemproducent, waaronder leidingsystemen. (Foto: Viega)

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht