Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Vertrouw op de 6 zekerheden van Remeha

Vertrouw op de 6 zekerheden van Remeha

Er is veel onzekerheid over de energietransitie, verwarming en cv-ketels. Consumenten zijn onzeker en ook voor een installateur is het soms lastig om juiste keuzes te maken. Om optimaal aan een thuis van morgen te werken, hebben we zes unieke zekerheden voor onze installateurs. Zekerheden die we continu updaten.

Samen leads genereren

Met de online vind-een-installateur en productwijzer selectietool op onze website kom je in contact met geïnteresseerde potentiële klanten in jouw werkgebied. Op basis van selectiecriteria koppelen we de consument aan de juiste installateur. Verder ondersteunen we je met communicatie richting (potentiële) klanten. In Mijn Remeha vind je een database met logo’s, productfoto’s, leaflets en advertenties. Handig voor je eigen lokale campagne.

Remeha

Binnenkort introduceren we de Elga Ace. Geïnteresseerde consumenten zullen zich wenden tot erkende hybride installateurs met ruime kennis en praktische vaardigheden: een Hybrid Hero. Als installateur kun je deelnemen aan het unieke Hybrid Hero programma. Je krijgt dan voorrang bij trainingen en technische ondersteuning.

Persoonlijke service

In een tijd waarin fysiek contact niet altijd mogelijk is, staan we online natuurlijk voor je klaar. Je krijgt snel persoonlijk antwoord op je vragen. Van je persoonlijke accountmanager of een medewerker die je uitstekende technische ondersteuning geeft. Via de online afspraken tool maak je makkelijk een afspraak met je accountmanager. Heb je geen behoefte aan een afspraak, maar heb je wel een vraag aan onze service-afdeling? Stel ons je vraag dan via bijvoorbeeld WhatsApp, telefoon, livechat of social media.

Remeha

Naast persoonlijke service ondersteunt Remeha je ook graag bij het onderhoud van bestaande utiliteit-installaties. Remeha Ontzorgt noemen we dat. Zo is er onlangs een contract met een installateur afgesloten voor 43 cv-ketels op Schiphol. Deze worden allemaal door Remeha onderhouden. Afhankelijk van het gekozen pakket voert Remeha diensten uit voor een vast bedrag per jaar. Zo kunnen we je desgewenst optimaal ontzorgen!

Goede adviestools

Met onze online tools geef jij 24/7 passend en gericht advies. Onze hybride bespaartool rekent uit wat je klant kan besparen met een hybride warmtepomp. De productwijzer helpt de juiste cv-ketel oplossing binnen een woning te kiezen. De wooncheck helpt te bepalen wat het beste systeem voor een specifieke woning is. Maar ook voor de utiliteit hebben we een oplossing. Met de cascadeselectietool is het mogelijk het juiste cascade-systeem voor de utiliteit te selecteren en configureren.

Activaties

Loyale installateurs profiteren van uiteenlopende acties en promoties. Op dit moment lopen de gratis 10 jaar (2 + 8 jaar) verlengde Garantie op onderdelen bij de registratie van een Tzerra Ace, Calenta Ace en Avanta. Daarnaast maak je bij ieder registratie kans op een verzorgde vakantie in eigen land én hebben we voor consumenten de GasLos garantie. Daarnaast spaar je als installateur continu punten bij elke registratie in Mijn Remeha. Deze punten zijn in te wisselen voor leuke cadeaus in onze online shop.

Maar we hebben meer. Omdat de Remeha Quinta Ace 160 kW dit jaar 5 jaar bestaat krijg je tot en met 31 augustus 2020 maar liefst € 85,- terug op de pomp van de machtigste cv-ketel van Remeha.

Kennis delen

Je kunt regelmatig deelnemen aan leerzame webinars, bijvoorbeeld over de Elga Ace. Via onze online trainingstool neem je deel aan praktische en unieke Remeha-trainingen. Op de site staan talloze instructievideo’s, die kunnen dienen als naslagwerk of voorbereiding op een project. In de video’s bespreken onze specialisten veel voorkomende problemen en storingen. Handig en altijd bereikbaar.

Remeha

Mijn Remeha

MijnRemeha is hét alles-in-één platform van Remeha voor installateurs. Ontdek alle voordelen en meld je vandaag nog aan. De voordelen van Mijn Remeha op een rij:

  • Registreer je cv-ketel na installatie, ontvang punten en verzilver deze in de Remeha cadeaushop
  • Loyale installateurs profiteren van uiteenlopende acties en promoties
  • Sluit gemakkelijk en snel een OGP af en maak gebruik van de actie
  • Altijd direct op de hoogte van actuele Remeha acties
  • Zoeken en retourneren van artikelen
  • Kennis delen – e-learnings en aanmelden voor trainingen

 

Ben je nog geen Remeha-installateur? Vraag snel een Mijn Remeha-account aan en profiteer direct van de zes zekerheden!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.