Leertouwer
00:45
20-04-2017

Verlichtingsexpert Jeroen Geurtsen naar Leertouwer

Onlangs is Jeroen Geurtsen in dienst getreden bij technisch dienstverlener Leertouwer. Geurtsen heeft een flink trackrecord in duurzame verlichting. Hij zal zijn expertise inzetten voor de klanten van Leertouwer. “Een aanwinst voor onze organisatie”, zegt Jan Schreuder, Manager Advies bij Leertouwer.

Schreuder: “Duurzaamheid is voor Leertouwer een belangrijke driver richting de toekomst. Met het aantrekken van Geurtsen halen we iemand in huis met een bewezen specialisme in duurzame verlichting. Hij kent de markt precies.” Geurtsen zal zich gaan bezighouden met verlichtingsplannen in combinatie met duurzaamheidsdoelstellingen. Door de inzet van LED bespaart een gemiddelde gebruiker 80% op energie voor verlichting.

Passie voor LED
In de afgelopen jaren had Geurtsen zijn eigen onderneming, gespecialiseerd in LED. “Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden van LED. Het begin van LED heb ik meegemaakt, toen alle lampen nog een blauwige gloed hadden. Inmiddels is de ontwikkeling zo ver, de mogelijkheden van LED zijn eindeloos. Het is een ontzettend mooi product om mee te werken. Vanuit mijn expertise ga ik klanten van Leertouwer adviseren.” Leertouwer is specialist in verlichting die bijdraagt aan een gezonde werk- en leefomgeving.


Over Leertouwer
Leertouwer is technisch dienstverlener in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. Al sinds de eerste opdracht in 1929 brengen ze bij hun opdrachtgevers comfort door techniek. Dat doet Leertouwer door alle systemen met elkaar te integreren. Hun klanten bevinden zich in de markten wonen, werken, zorg en industrie.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees meer over: duurzaamheid , LED , Leertouwer , Nieuws , Verlichting

Installatie en Bouw Nederland partners

brandmeldinstallatieBelimo