Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installatietechniek

Verlengstuk van de installateur, bedieningsgemak voor de eindgebruiker

BRT-_dsc4654-project-Vos-Logistics-HR-11
Op industrieterrein ‘Op De Geer’ in Oss is het nieuwe, 23.000 m2 grote distributiecentrum van Vos Logistics gerealiseerd.

Tekst | Bettink Regeltechniek

Beeld | Bettink Regeltechniek

23 november 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Alle installaties slim en betrouwbaar met elkaar laten samenwerken. Dát is al bijna 10 jaar het specialisme van Bettink Regeltechniek uit Terschuur, dat recent de nieuwe locatie van Vos Logistics in Oss heeft voorzien van moderne regeltechniek.

Regeltechniek. Op het eerste oog onzichtbaar, maar achter de schermen het kloppende hart van elk bedrijfspand. Oftewel, door middel van de juiste aansturing zorgt Bettink Regeltechniek ervoor dat elke installatie binnen het gebouw doet wat het moet doen. Denk aan ventilatie, verwarmen en koelen, bediening van zonwering en verlichting. Het is daarom van essentieel belang dat een dergelijk systeem betrouwbaar functioneert. Het resultaat is een feilloos functionerend gebouw als veilige en comfortabele werkomgeving.

In samenwerking met de installateur worden verlichting, klimaat, zonwering en ventilatie aangestuurd door middel van de slimme software van Bettink Regeltechniek.

Vos Logistics Oss

Op industrieterrein ‘Op De Geer’ in Oss is inmiddels het nieuwe, 23.000 m2 grote distributiecentrum van Vos Logistics gerealiseerd. In samenwerking met de installateur worden verlichting, klimaat, zonwering en ventilatie aangestuurd door middel van de slimme software van Bettink Regeltechniek. Op deze manier werkt elke collega binnen Vos Logistics in een bedrijfsomgeving met een hoog werkcomfort. Van magazijn tot kantoor. De regeltechniek maakt eenvoudige, al dan niet online bediening mogelijk voor de facilitair manager en de technische dienst.

Altijd goed ingeregeld

“Bettink Regeltechniek maakt bewuste keuzes. Wij baseren deze op bewezen feiten als het gaat om betrouwbaarheid, bedieningsgemak en servicemogelijkheden. Daarom maken wij bijvoorbeeld gebruik van de hardware en software van Webeasy. Het biedt ons, de installateur en de eindgebruiker een heldere weergave van de installaties binnen het gebouw. En dat in één overzicht”, aldus Mees Bettink. Omdat deze beheerapplicatie via elke browser te benaderen is, werkt het voor iedere gebruiker op elk gewenst moment. Een derde voordeel is de eenvoudige manier van koppelen met systemen van derden, doordat de software gebouwd is op het wereldwijd bekende Niagara platform.

Persoonlijke specialist voor elke installateur

“Met een ervaren team van 5 specialisten in regeltechniek weten we elk project van offerte tot nazorg, service en onderhoud professioneel aan te vliegen. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in het ‘Frisse Scholen concept’, een zelfsturend ventilatiesysteem”, aldus Bettink. “Ook hebben we diverse congrescentra, waaronder bijvoorbeeld Amsterdome en de Midden Nederland Hallen, voorzien van onze regeltechniek. Wij voeren ook dit formaat opdrachten volledig in eigen beheer uit en ondersteunen installateurs met parate kennis. Als het gaat om de installatie bevinden we ons vaak aan het eind van het project. Flexibiliteit in het meebewegen met de bouwplanning is voor ons daarom vanzelfsprekend.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%