Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Verlegbedrijf Climafloor nu ook actief als groothandel
Climafloor is de enige officiële verlegpartner van het Duitse merk Viega.

Verlegbedrijf Climafloor nu ook actief als groothandel

Climafloor is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van vloerverwarmingssystemen. Zij ontzorgt installatiebedrijven, woningbouwcoöperaties en andere opdrachtgevers van ontwerp tot inbedrijfstelling. Dit doet zij met de hoogwaardige systemen en materialen van Viega. Vanaf 1 januari 2021 krijgt Climafloor ook een groothandelsfunctie voor dit Duitse kwaliteitsmerk.

Vloerverwarming is één van de meest duurzame manieren om een gebouw te verwarmen.

Sinds de oprichting is Climafloor de enige officiële verlegpartner van Viega in Nederland. “Vanaf de eerste tekening kunnen wij de opdrachtgever helpen met het afgiftesysteem”, vertelt bedrijfsleider bij Climafloor Marc Fransens. “Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit in montage en materialen. Vloerverwarming is één van de meest duurzame manieren om een gebouw te verwarmen, omdat je hiermee efficiënter omgaat met energie. Bovendien zorgt het ervoor dat het comfort binnen een gebouw omhoog gaat. Wanneer je echt duurzaam wilt zijn, moet je kiezen voor kwaliteit, want daarmee ben je uiteindelijk het voordeligst uit. Met Viega zijn wij in staat om kwalitatief de beste en duurzaamste installaties te maken.”

Groothandel en webshop

Climafloor is nog geen twee jaar oud, maar het is nu al toe aan een tweede bedrijfspand. Dat werd gevonden in Tiel. Daar zal naast een verlegbedrijf ook de groothandel gehuisvest worden, waar alle vloerverwarmingsmaterialen van Viega verkrijgbaar zullen zijn. Samen met het hoofdkantoor in Ter Apel krijgt het bedrijf zo een landelijke dekking. Fransens: “We werken momenteel hard aan het inrichten van het kantoor en de magazijnen. Ook is er een website in de maak met een webshop, zodat mensen online bij ons kunnen bestellen. Op deze manier ondersteunen we installateurs met advies, leggen we installaties aan en kunnen we ook losse materialen leveren. Climafloor is een bedrijf met een grote ambitie. We groeien in sneltreinvaart en hebben nog veel meer plannen voor de toekomst.”

De webshop zal bereikbaar zijn via de website www.climafloor.nl. De groothandel in Tiel wordt geopend per 1 januari 2021.    


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.