Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Verbeter de productiviteit binnen je bedrijf!
De Tork Performance® dispensers kunnen op een flexibele manier geplaatst worden waar ze het meest nodig zijn.

Verbeter de productiviteit binnen je bedrijf!

Calculator voor het berekenen van verspilling in beweging

Wanneer poetsdoeken binnen een bedrijf niet op de juiste plek hangen, leidt dit tot verspilling van materialen en tot tijdverlies voor werknemers. Dit blijkt uit onderzoek van Tork, leverancier van hygiëneproducten. Om verspilling te voorkomen, introduceert Tork de gratis Tork calculator voor het berekenen van verspilling in beweging.

Binnen industriële omgevingen worden de werkzaamheden van machinewerkers minstens twintig keer per dag onderbroken om heen en weer te lopen naar opslaglocaties van poetsdoeken. Van hen neemt 74% meer poetsdoeken mee dan nodig, om nog meer werkonderbrekingen te voorkomen. 69% geeft aan stress te ervaren als de werkzaamheden worden onderbroken en 90% zegt dat de werktevredenheid zou verbeteren als kwalitatieve hulpmiddelen als poetsdoeken in de buurt te vinden zijn.

Omdat elk bedrijf anders is, is er geen standaardoplossing om poetsdoeken in de buurt van machinewerkers te hangen. Daarom zijn de Tork Performance® dispensers ontworpen. Deze kunnen op een flexibele manier geplaatst worden waar ze het meest nodig zijn. Er zijn meerdere montage- en plaatsingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een vloerstandaard of muurdispenser.

Er zijn meerdere montage- en plaatsingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een vloerstandaard of muurdispenser.

Uitrekenen hoeveel tijd en materiaal er verspild wordt

Ook de nieuwe Tork calculator voor het berekenen van verspilling in beweging kan verspilling van tijd en materiaal voorkomen. Met deze webtool krijgen bedrijven inzicht in de mate waarin de plaatsing van dispensers van invloed is op het dagelijkse werk van hun operators. Michal Wojdat, expert bij Tork, legt uit: “Het is een simpele tool die in drie klikken een schatting geeft van de verspilde tijd door onnodige bewegingen. Iedere stap die een operator te veel neemt, kost een seconde. Al deze onnodige stappen worden bij elkaar opgeteld en vertaald naar de gemiddelde tijdsverspilling per dienst. Alleen door hier bewust van te zijn, kunnen belangrijke veranderingen doorgevoerd worden.”

Tork weet bedrijven succesvol advies te geven om hun productieprocessen te verbeteren, wat zelfs tot 1,5 uur kan verschillen per shift en kan leiden tot een afvalreductie van 18%. “Wij moedigen elk bedrijf aan om een gratis Tork Workflow-consult aan te vragen, zodat ons ervaren verkoopteam advies kan geven over hoe de productiviteit kan worden verbeterd”, aldus Wojdat.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.