Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Vent-Axia en NiCI zijn partners

vent-axia

26 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vent-Axia is de eerste leverancier uit het segment woonhuisventilatie binnen NiCI. Klaas van der Wal en Francois Chermin ondertekenden hiervoor een overeenkomst tussen Nederlandse inkoopcombinatie Installatietechniek (NiCI) en Vent-Axia B.V.

Heldere doelen

NiCI is een professionele inkoopcombinatie voor de middelgrote installatiebedrijven actief in de E- en HWS-sector. De organisatie heeft als doelstelling om op basis van data-analyse zowel de omzet als de marge te verhogen voor haar deelnemers, circa veertig in totaal verspreid over heel Nederland (https://www.NiCi.nl/leden-locations). Daarnaast is tijdbesparing een belangrijke doelstelling van NiCI voor de deelnemende installatiebedrijven.

De groothandel levert

NiCI-leden kopen het overgrote deel van hun producten in via de groothandelaren, waarmee NiCI een contract heeft afgesloten. Vent-Axia heeft uiteraard ook een relatie met deze groothandelaren, zodat de installatiebedrijven naar wens beleverd kunnen worden met wtw-units, luchtverdeelsystemen, ventilatoren, handdrogers, enzovoorts.

Communicatie als sleutel

Vent-Axia zal kennissessies over het bedrijf, de producten en de markt bij de NiCI-leden verzorgen. Via marketing communicatie en de Extranet-omgeving zal NiCI het merk Vent-Axia bekendmaken onder haar leden. Beide organisaties zetten vol vertrouwen in op een langdurige en prettige samenwerking.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht