Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Veel meer dan een update blijf op het juiste spoor met de nieuwe led lampen van ledvance!

Veel meer dan een update blijf op het juiste spoor met de nieuwe led lampen van ledvance!

LEDVANCE lanceert een compleet nieuwe LED lampen catalogus 2021/2022.

In 132 pagina’s
www.benelux.ledvance.com/media/resource/original/asset-13042011 wordt het volledig herziene en aanzienlijk uitgebreide assortiment LED lampen gepresenteerd. Dit nieuwe assortiment voldoet aan de meest veeleisende klantvereisten evenals aan de huidige en toekomstige EU-vereisten voor ecodesign.

De nieuwe EU-verordening inzake ecologisch ontwerp (Single Lighting Regulation = SLR) blijft niet alleen de vervanging van conventionele lampen door energie-efficiënt LED licht stimuleren, maar bevordert ook de trend naar vervangbare lichtbronnen.

Klassiek ontmoet modern

De LED lampen zijn verkrijgbaar als matte of heldere filamentlampen van glas, als CLASSIC A, B en P of GLOBE: de LED CLASSIC PRO serie met de uitstraling van traditionele gloei- en halogeenlampen overtuigt door een zeer goede kleurweergave (Ra 95) en een eersteklas afwerking. Nieuw in het CLASSIC-assortiment zijn OSRAM PARATHOM CLASSIC A in een aantrekkelijk filamentdesign en een hoog lichtrendement (vervangen gloeilampen tot 200 watt). De dimbare versies kunnen worden gecombineerd met vele in de handel verkrijgbare dimmers.

Kristalhelder in focus: professionele LED reflectorlampen

Ontworpen in hoogwaardig glas en met een uitstekende kleurweergave Ra 97, zijn de nieuwe OSRAM PRO LED reflectorlampen uitstekende vervangers voor conventionele halogeenspots. Naast de OSRAM PARATHOM PRO PAR16 en PRO MR16, is ook de OSRAM PARATHOM PRO AR 111 aangepast. Met zijn nieuw ontworpen retrofit steeklampvoet maakt deze laagspanningsreflectorlamp een eenvoudige, snelle en veilige lampvervanging zonder herbedrading mogelijk – de ideale oplossing voor o.a winkels, hotels/restaurants en residentiële toepassingen.

Veilig over de hele linie: LED buizen

Splintervrij en flikkeringsarm volgens EU 2019/2020, schakelbestendig én toekomstbestendig: OSRAM SubstiTUBE T8 LED PRO UO en PRO LED buizen van glas met splinterbescherming bieden tastbare voordelen in termen van efficiëntie, productiviteit en arbeidsveiligheid en zijn nu verkrijgbaar in vele nieuwe SLR-conforme versies. SubstiTUBE T8 EM zijn geschikt voor gebruik op C-VSA of netspanning (AC) en zijn verkrijgbaar in de PRO, ADVANCED en VALUE versies, met een levensduur tot 75.000 uur en een lichtstroom tot 4.100 lumen.

LED lampen voor openbare verlichting

Met hun nieuwe design zijn OSRAM HQL LED PRO en NAV LED lampen de energie-efficiënte LED vervangers in bestaande openbare verlichtingsarmaturen voor kwikdamp- en hogedruknatrium-lampen met een lichtstroom tussen 1.800 tot 13.000 lumen.

Het complete LEDVANCE assortiment LED lampen is overzichtelijk opgenomen in de nieuwe online- en printcatalogus september 2021.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.