Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
VSK 2020

Van 4 t/m 7 februari is het weer zover: de VSK beurs vindt plaats!

combinatie-walraven-aerofoam-vsk-kopieren

13 januari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Walraven neemt ook deze editie weer deel met een geheel vernieuwde stand!

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen en systeemoplossingen die Walraven biedt op het gebied van bevestiging, brandwerendheid, dakmontage, sanitair en isolatie (Aerofoam)? Op onze stand (9.A028) vindt u een uitgebreid assortiment inventieve productsystemen, maar kunt u ook kennis maken met onze uitgebreide engineering services.

Nieuw standconcept

Naast onze nieuwe businessunit Aerofoam en diverse (ver)nieuw(d)e producten laten wij ook een volledig nieuw standconcept zien. Hierin reflecteren wij onze merkessentie: ‘The value of smart’. Wij tonen graag hoe wij met eenvoudige, maar slimme oplossingen het werk van de installateur eenvoudiger maken en ook richting de groothandel complete oplossingen kunnen bieden.

De 80m2 stand bestaat uit zes units die elk een ander deel van ons assortiment en onze expertise in beeld brengen. Ervaar daarnaast zelf het gemak van onze Heavy Duty Ankers en bekijk onze prefab mogelijkheden onder het genot van een vers gemalen kopje koffie!

Onze expertise is beschikbaar voor u!

Rondom onze productsystemen bieden wij technische ondersteuning op het gebied van bevestigingen, (hulp)constructies en brandveilige buis- en/of kabeldoorvoeringen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het maken van een beugelplan, het aanleveren van installatie-instructies, geprefabriceerde producten en het bieden van technische ondersteuning op locatie.

Heeft u een project waarin advies gewenst is? Kom dan langs op onze stand voor een kennismaking met onze Engineers en ontdek hoe wij u kunnen ontzorgen!

Geïnteresseerd?

Kom langs op onze stand (9.A028)  en ervaar hoe onze slimme systeemoplossingen uw klanten kunnen helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij zien uit naar uw komst!

Vraag hier uw gratis entreekaart(en) aan.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht