Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Vakantiepark vervangt ventilatiesysteem en bereikt een uitstekend BINNENKLIMAAT

Vakantiepark vervangt ventilatiesysteem en bereikt een uitstekend BINNENKLIMAAT

Toen het zwembad op het vakantiepark, Blauwe Meer in Lommel, België, gerenoveerd werd kreeg FabricAir de opdracht om een ​​tochtvrije oplossing op maat te maken gebaseerd op onze corrosievrije technologie, voor een gezond hygiënisch comfort.

“Het luchtverdeelsysteem van FabricAir is slechts een onderdeel van het totale systeem maar zorgt voor een juiste luchtverdeling van verse voorbehandelde lucht en dat zonder tocht verschijnselen voor de gasten en condensaanslag op de ramen.” Zegt de heer Coppens, projectleider van Installatietechniek Snoeks BV uit Valkenswaard .

Tijdens het ontwerp werd door FabricAir® rekening gehouden met alle factoren die komen kijken bij textiele luchtkanalen behorende bij een zwembad. Dit is belangrijk vanwege de ruwe, corrosieve omstandigheden die zich voordoen in het warme en vochtige zwembad. Een op stof gebaseerde luchtverdeeloplossing had onze voorkeur omdat de vezels niet corroderen en vanwege de hoge precisie luchtstromen die alleen verkrijgbaar zijn met deze technologie, wat ook het systeem toelaat om een ​​deel van de lucht naar de glazen wanden en dak te blazen om condensatie te voorkomen .

Het systeem is gemaakt met een uitstekende, vlamvertragende, luchtdoorlatende stof, FabricAir® Combi 80, ideaal voor zwembaden. Het wordt geleverd met een unieke antimicrobiële behandeling, een garantietermijn van 10 jaar en de ophanging wordt uitgevoerd met materialen die in de zwembadruimte gebruikt kunnen worden.

Lees meer cases over sporttoepassingen op https://nl.fabricair.com/nl/applications/sport

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.