Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Vakantiepark vervangt ventilatiesysteem en bereikt een uitstekend BINNENKLIMAAT

naamloos-1-kopieren-2

15 november 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Toen het zwembad op het vakantiepark, Blauwe Meer in Lommel, België, gerenoveerd werd kreeg FabricAir de opdracht om een ​​tochtvrije oplossing op maat te maken gebaseerd op onze corrosievrije technologie, voor een gezond hygiënisch comfort.

“Het luchtverdeelsysteem van FabricAir is slechts een onderdeel van het totale systeem maar zorgt voor een juiste luchtverdeling van verse voorbehandelde lucht en dat zonder tocht verschijnselen voor de gasten en condensaanslag op de ramen.” Zegt de heer Coppens, projectleider van Installatietechniek Snoeks BV uit Valkenswaard .

Tijdens het ontwerp werd door FabricAir® rekening gehouden met alle factoren die komen kijken bij textiele luchtkanalen behorende bij een zwembad. Dit is belangrijk vanwege de ruwe, corrosieve omstandigheden die zich voordoen in het warme en vochtige zwembad. Een op stof gebaseerde luchtverdeeloplossing had onze voorkeur omdat de vezels niet corroderen en vanwege de hoge precisie luchtstromen die alleen verkrijgbaar zijn met deze technologie, wat ook het systeem toelaat om een ​​deel van de lucht naar de glazen wanden en dak te blazen om condensatie te voorkomen .

Het systeem is gemaakt met een uitstekende, vlamvertragende, luchtdoorlatende stof, FabricAir® Combi 80, ideaal voor zwembaden. Het wordt geleverd met een unieke antimicrobiële behandeling, een garantietermijn van 10 jaar en de ophanging wordt uitgevoerd met materialen die in de zwembadruimte gebruikt kunnen worden.

Lees meer cases over sporttoepassingen op https://nl.fabricair.com/nl/applications/sport

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht