Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Vaillant presenteert nieuwe elektrische productlijn voor particuliere en zakelijke markt

Vaillant presenteert nieuwe elektrische productlijn voor particuliere en zakelijke markt

Vaillant introduceert vier nieuwe elektrische producten in de verwarmings- en airconditioning series. Innovaties op verschillende vlakken maken de nieuwste producten efficiënter en milieuvriendelijker dan ooit, zonder het gebruiksgemak en design daarbij uit het oog te verliezen. “Nu er steeds meer gasloze woningen en bedrijfspanden komen stijgt de vraag naar elektrische oplossingen. Wij willen de markt voorzien in efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen die voor zowel de particuliere als de zakelijke markt aantrekkelijk zijn”, vertelt Ronald Mazurel, Manager Product Management bij Vaillant.

eloMENT infraroodpanelen

Infrarood panelen uit de eloMENT serie bieden hun comfort via stralingsverwarming. Net als bij een kachel, zenden infraroodpanelen warmtestralen uit die worden geabsorbeerd door alle vaste objecten in de kamer. Het voordeel van de eloMENT panelen zit vooral in ruimtebesparing. Doordat de panelen slechts 17 mm dik zijn, zijn ze goed in te passen in elk interieur en op een smaakvolle manier te integreren. De panelen zijn robuust (5 jaar garantie) en hebben een flink rendement. De draadloze thermostaat en ontvangers zijn eenvoudig via een plug&play methode te installeren.

2391 f94c06a51bb890194dc66694b7ca7f70 kopieren

eloBLOCK elektrische ketels

De nieuwe eloBLOCK elektrische cv-ketel biedt verwarming zonder de noodzaak van fossiele brandstof. Een eloBLOCK kan een voordelige keuze zijn op locaties waar een warmtepomp niet toepasbaar is of als de ruimte slechts af en toe verwarmd hoeft te worden. Met een vermogensrange van 6 – 28kW, is de eloBLOCK cv-ketel altijd beschikbaar in een uitvoering die bij de wensen van een gebruiker hoort. De ketel is alleenstaand in te zetten, of als deel van een compleet systeem met andere Vaillant toepassingen zoals boilers, regelaars en warmtepompen.

Door zijn compacte omvang is een eloBLOCK cv-ketel gemakkelijk in te passen en ook mobiel te gebruiken, bijvoorbeeld als tijdelijke warmteopwekker als een warmtepomp nog niet is geïnstalleerd of defect is. De ketel is gemakkelijk te installeren en enorm stil. Tot slot is het inzetbaar als extra ketel, om tijdens piekmomenten bij te springen.

2391 dc7a67a75417fd849c1b8508f10a79a8 kopieren

climaVAIR airconditioning

De climaVAIR exclusive is een lucht-lucht warmtepomp die kan verwarmen en koelen. Met de climaVAIR kunnen gebruikers maximaal vier binnenunits combineren met één buitenunit, om zo elke gewenste ruimte in huis te kunnen koelen of verwarmen. De climaVAIR airconditioners zijn tot A+++ geclassificeerd en dus een enorm efficiënte, milieuvriendelijke oplossing in huis.

Bij een monosplit-airco wordt één binnenunit gecombineerd met één buitenunit. De binnenunit is in dit geval bevestigd aan de wand. Bij een multisplit airco kan één buitenunit gecombineerd worden met meerdere binnenunits. Dit kan zowel een wandmodel, vloermodel als ingebouwde cassette zijn.

2391 fa555732dc2a9bb7b7a9fb106ee920f0 kopieren

aroVAIR Fancoil units

De aroVAIR fancoils zijn kleine units die comfortabele warmte en verkoeling leveren voor zowel bedrijven als particulieren. De fancoils kunnen aangesloten worden op een warmtepompsysteem. Met hun kleine, discrete design kunnen de fancoils op zowel plafonds als wanden moeiteloos met het interieur worden geïntegreerd. Door de kwaliteit van het materiaal, hebben de units een lange levensduur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.