Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Uw vloerverwarmingsproject in goede handen’
GEO-Energie Nieuwdorp – Aria Goes.

‘Uw vloerverwarmingsproject in goede handen’

De afgelopen jaren is er bij de professionele installateurs een enorme vraag ontstaan naar projectondersteuning. De afdeling MAGNUM Projectservices speelt hier perfect op in en wordt enorm goed door de markt gezien én gewaardeerd. MAGNUM Projectservices maakt onderdeel uit van de MAGNUM Heating Group, dat verder bestaat uit MAGNUM Heating, Thermoduct en de productiefaciliteit van U-Tube Systems in Tholen. De gezamenlijke missie is om klanten van A tot Z te ontzorgen.

Alle disciplines worden door MAGNUM Projectservices verzorgd: calculatie, engineering, tekenwerk, volledige projectleiding en uiteraard installatie en service. De medewerkers van MAGNUM Projectservices staan garant voor kennis van zaken en decennialange ervaring in de specifieke markt van vloerverwarming en vloerkoeling. De organisatie kenmerkt zich door professionaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen. Dit weet menig opdrachtgever te waarderen en er zijn dan ook al vele aansprekende projecten gerealiseerd.

Brabant Installatie Techniek – Woningbouw Fase 1+2 Ketelmakerij Vlissingen.

UNIEKE COMBINATIE VAN E- en W-SYSTEMEN 

MAGNUM Projectservices biedt de unieke combinatie van E- en W-systemen voor het gehele project. Naast de 5-laags vloerverwarmingsbuis en diverse verdelers heeft MAGNUM Projectservices tevens elektrische verwarmingskabels, regelapparatuur, isolatie, wapeningsnetten en bevestigingsmateriaal in het leveringsprogramma om projecten te completeren.

Al op vele projecten zijn de combinaties van verschillende technieken van het systeemhuis MAGNUM gerealiseerd en tevens is de portefeuille goed gevuld met dergelijke multidisciplinaire projecten. Watervoerende hoofdverwarming, vriescel- en buitenterreininstallaties met glycol en elektrische opritverwarming worden door de verschillende specialisten binnen MAGNUM samengevoegd tot een perfect werkende en duurzame installatie. Uiteraard komen deze projecten mede tot stand dankzij de goede relaties met opdrachtgevers en contractors. Ook op relatiegebied heeft MAGNUM duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

REFERENTIEPROJECTEN

Barth Installatietechniek ’s-Gravendeel Nieuwbouw HDW Heinenoord:

In opdracht van Barth Installatietechniek uit ’s-Gravendeel, heeft MAGNUM Projectservices de engineering, levering en montage van de vloerverwarming/-koeling verzorgd voor de kantoren van nieuwbouwproject HDW Heinenoord. Tevens zijn in dit project de wegdekverwarming voor het buitenterrein en de elektrische opritverwarming geïnstalleerd door MAGNUM.

GEO-Energie Nieuwdorp – Aria Goes:

In opdracht van GEO-Energie uit Nieuwdorp, groot in het installeren van warmtepompinstallaties voor de woningbouw, zowel lucht/water als broninstallaties, heeft MAGNUM Projectservices de engineering, levering en montage van de vloerverwarming/-koeling voor de 121 woningen van project Aria Goes verzorgd.

Brabant Installatie Techniek – Woningbouw Fase 1+2 Ketelmakerij Vlissingen:

In opdracht van Brabant Installatie Techniek uit Roosendaal, installateur van duurzame installaties in zowel de woningbouw als utiliteit, heeft MAGNUM Projectservices de engineering, levering en montage van de vloerverwarming/-koeling voor de 87 woningen van woningbouwproject Ketelmakerij Vlissingen (Fase 1 + 2) verzorgd. 

Barth Installatietechniek ’s-Gravendeel – Nieuwbouw HDW Heinenoord.

VERBREDEN ÉN VERDIEPEN

De komende jaren wil MAGNUM Heating haar productassortiment niet alleen verbreden, maar vooral ook verdiepen. Voor de renovatiemarkt heeft MAGNUM reeds een scala aan innovatieve oplossingen voor zowel watervoerende als elektrische vloerverwarming, maar verder onderzoek naar verbetering van deze producten is een continu proces. Op het gebied van regeltechniek zijn er ontwikkelingen voor een nieuw systeem voor verwarmen en koelen, geheel passend in de designlijn van de reeds bestaande regelappendages. In samenwerking met de Belgische zusteronderneming Thermoduct wordt onderzoek gedaan naar de introductie van klimaatplafonds op de Nederlandse markt.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.