Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Uitgebreide badkamerontwerpen voor een vast bedrag per maand

Uitgebreide badkamerontwerpen voor een vast bedrag per maand

PaletteCAD is al bijna 30 jaar dé alles-in-één-softwareoplossing om snel, efficiënt en professioneel interieurs te ontwerpen en presenteren. Van keuken tot woonkamer en badkamer. Voorheen kon je pas met de software aan de slag nadat je het complete softwarepakket had gekocht, wat een aardige investering betekende. Daar komt nu verandering in. Vanaf nu kun je namelijk kiezen voor een abonnement en betaal je een vaste, lage vergoeding per maand. Daarbij bepaal je zelf hoe uitgebreid het pakket is én hoeveel support je ontvangt…

“PaletteCAD is al jaren populair onder met name interieurbouwers en exclusieve badkamerspecialisten”, vertelt Jeroen Smeets, mede-eigenaar van PaletteCAD. “Maar het pakket is veel breder geschikt. Om ook de badkamerzaken en installatiebedrijven te bereiken, hebben wij ons assortiment uitgebreid met enkele overzichtelijke softwarepakketten.”

Startpakket

Iedereen die wil beginnen met PaletteCAD heeft keuze uit twee pakketten. “Voor slechts € 49,95 ontvangen geïnteresseerde bedrijven al een startpakket met software én alle essentiële functies”, vertelt Smeets. “Hiermee kunnen zij badkamers en toiletten volledig 3D uittekenen. Bovendien kunnen zij in 2D de maatvoeringstekeningen en installatietekeningen maken én krijgen zij de beschikking over één merkenbibliotheek naar keuze, met alle sanitairmerken óf tegelmerken. Van de ontwerpen kunnen eenvoudig 360° foto’s worden gemaakt, die vervolgens via onze app gepresenteerd kunnen worden. Zo dragen wij bij aan een optimale klantbeleving.” Kiezen bedrijven voor de tegelmodule, dan kunnen zij direct ook alle tegelplannen maken. Zowel voor de vloertegels als wandtegels en in elk gewenst patroon. “Op basis hiervan kunnen zij eenvoudig aantallen tegels en snijverliezen berekenen.”

Professioneel pakket

Voor wie meer functionaliteiten wenst, biedt PaletteCAD een professioneel pakket inclusief alle bibliotheken, de mogelijkheid tot fotorealistische renders én uitgebreide presentatiemogelijkheden, inclusief het uitwerken van pdf’s en moodboards en het samenvoegen van installatietekeningen tot een professionele presentatie. “Daarnaast behoort het exporteren en importeren van allerhande bestanden tot de mogelijkheden, wat tevens geldt voor het maken van eigen, slimme (variabele) objecten”, aldus Smeets. “Behalve de bibliotheken voor sanitair en tegels krijgen bedrijven de beschikking over een uitgebreide bibliotheek voor interieur & design, waarmee een complete woning ingericht kan worden. Zowel binnen als buiten en van modern tot klassiek.”

Het professionele pakket kost € 99,50 per maand. “Het gaat om een actie, maar deze prijzen zullen voor bestaande abonnees in de toekomst niet veranderen”, benadrukt Smeets. “Kies je nu voor deze scherpe tarieven, dan blijven zij ook in de toekomst staan. Wie nu kiest voor de PaletteCAD pakketten, profiteert bovendien van een contractduur van slechts 12 maanden in plaats van 3 jaar. Hierdoor wordt de drempel om met de software aan de slag te gaan, nog verder verlaagd.”

Fotorealistische render van de badkamer.

Optimale ondersteuning

Om te zorgen dat bedrijven goed met de software kunnen werken, voorziet PaletteCAD in een uitgebreide ondersteuning. “Ieder mens leert op zijn eigen manier”, aldus Smeets. “Waar de een gebaat is bij een filmpje, geeft een ander de voorkeur aan een handleiding, persoonlijk contact met de helpdesk en/of een training op locatie. Wij kunnen in al deze behoeften voorzien. Wij verzorgen klassikale trainingen bij ons op kantoor in Nuth, maar gaan ook graag naar onze klanten toe. Bovendien beschikken we over een uitgebreide helpdesk, die op de computer van de klant kan meekijken en advies op maat kan geven. Op dezelfde manier kunnen we ook één op één online trainingen verzorgen. Op ons platform PaletteUniversity vinden klanten honderden filmpjes, waarin ieder programmadetail uitvoerig wordt toegelicht, evenals een uitgebreid pakket Nederlandstalige handleidingen.”

De pakketten zijn vanaf nu te bestellen. “Wanneer klanten een pakket bij ons afsluiten, krijgen zij direct en gratis toegang tot de PaletteUniversity met filmpjes en handleidingen”, aldus Smeets. “Willen zij graag persoonlijk geholpen worden, dan kunnen zij voor een vaste meerprijs onbeperkt met onze helpdesk bellen.”

Leveranciers gezocht!

De komende maanden worden de softwarepakketten nog verder uitgebreid, met onder andere een nieuwe, innovatieve online 3D-planner voor consumenten. “In de verdere toekomst komt er bovendien een mogelijkheid voor Apple-gebruikers om met PaletteCAD te werken. Ook worden onze bibliotheken steeds aangevuld”, besluit Smeets. “Hiervoor zijn we nog op zoek naar leveranciers van producten, van badkuipen tot wastafels, designverlichting en zonwering, die de eerste 200 digitale 3D-bestanden geheel gratis mogen uploaden.”       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.